0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 19. mail

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel1905001

Lääne-Nigula valib uuele koolile asukohta

Lääne-Nigula vallavolikogu otsustab neljapäeval, kuhu ehitatada uus põhikool üle 200 õpilasele. Loe Lääne Elu paberlehest, mis kohtade vahel volimehed valivad ja kui palju uue koolimaja ehitamine maksma läheb.

Ai-vai, millised reitingud!

Eesti Vabaerakonna riigikogu fraktsiooni aseesimees  Andres Ammas arutleb reitingute üle. „Nii ilmetut, huupi lahmivat ja tülitsevat valitsust pole viimastel aastakümnetel Eesti poliitikas nähtud,” kirjutab Ammas ja peab seda vabaerakonna populeersuse tõusu üheks põhjuseks. Täpsemalt loe Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz