Piltuudis: Kiltsi lennuväljal tõmmatakse kiirendusrajale kummi maha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kiirendusvõistlus kiltsi lennuvaljalEt autodel oleks parem pidamine, laotatakse stardialale kummi. Foto: Estonian Drag Racing Association

Sellist kummivedamist pole Eesti kiirendusradadel enne nähtud, väidab Estonian Drag Racing Association oma pressiteates.

Haapsalu külje alla Kiltsi lennuväljale on toodud traktor, mis veab kummi stardialas mööda rada, et võistlejail oleks stardis rehvidel parem pidamine. Parem pidamine stardialas on oluline, et kohalt kiirelt ära saada ning sõita paremaid aegu.

Nädalavahetusel peetakse Kiltsi lennuväljal kiirendusvõistlus, millega avatakse Eesti ja Läti kiirenduse meistri- ja karikavõistluste sarjad, kohal on ka võistlejaid Leedust.

Võistlemas on ülepoolesaja auto ning eraldi on arvestus mootorratturitele. Pealtvaatajad saavad mõnusalt võistluste kulgu jälgida tribüünidelt ning lapsed saavad mängida lastealal.

Ajakava:

laupäev, 2. mai

  • 11.00 väravad avatud
  • 11.30 võistlejate koosolek
  • 12.00-18.00 ajasõidud

pühapäev, 3. mai

  • 11.00 väravad avatud, eliminaatorisõitude algus
  • 18.00 autasustamine
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments