0

Läänemaa jalgpalliklubi alistas Keila duubli 4:2

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

jalgpall LJK foto Karnau31

Läänemaa JK Haapsalu jätkab pärast neljandat mängu Eesti jalgpallimeistrivõistluste III liiga läänetsoonis täiseduga.

Läänemaa JK ja Keila JK duubli kohtumine oli neljapäeva õhtul Keila kunstmuruväljakul. Juba mängu 3. minutil otsustas kohtunik määrata Keila JK duubelmeeskonna kasuks penalti, mille aga Läänemaa väravavaht Hendrik Siht talle omaselt, ära suutis tõrjuda, teatas klubi oma Facebooki lehel. Läänemaa JK mängijatel võttis mõnevõrra aega, et kohaneda suure väljakuga, mille vastased esimese 7. minutiga kahe värava näol ära karistasid.

27. minutil vähendas Vladislav Šikirjavõi penaltist Läänemaa JK kaotusseisu 1:2-le. Kolm minutit hiljem oli seis juba 2:2. Esmalt tõrjus Keila väravavaht Kruuspani löögi, kuid esimesena oli jaol ja lajatas palli kindlalt võrku Šikirjavõi.

71. minutil teenis Läänemaa JK järjekordse penalti, kui Šikirjavõi vastaste karistusalas maha tõmmati. Noormees asus ise ka enda teenitud penaltit lööma ning realiseeris selle kindlalt, tehes seisuks 3:2.

Läänemaa JK kasuks määrati ka kolmas penalti, mida asus sooritama Kristo Linder. Väravavaht suutis löögi tõrjuda, kuid esimesena oli jaol lööja ise, kes palli võrku saatis. Kohtunik tõstis aga suluseisu märgiks käe. Läänemaa mängijad ja treenerid olid otsusest hämmingus ning selgitust nõudes, et kuidas saab suluseis olla, tunnistas kohtunik, et võis eksida.
Mängu teisel lisaminutil tegi Linder seisuks 4:2. Suurepärase kiirusega jooksis ta vastaste kaitsja eest ära ning täpne löök esiposti kõrvale võttis Läänemaa mängijatelt pinged maha.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz