0

Põdder: Savisaar paraneb hästi ja on täis teotahet

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Edgar Savisaar. Foto. Arvo Tarmula

edgar savisaar arvo tarmulaEdgar Savisaar. Foto: Arvo Tarmula

Lihasööjabakteri tõttu üliraskesse tervislikku seisundisse sattunud Edgar Savisaar paraneb tema sõbra, Jõgeva haigla juhi Peep Põdderi sõnul väga hästi ning Keskerakonna liider on täis teotahet.

Põdder rääkis täna BNS-ile, et külastas Savisaart esmaspäeval ja kolmapäeval ning võib tõdeda, et meedikud on tema ravimisel teinud head tööd. "Vestlesin Savisaarega esmaspäeval neli tundi ja kolmapäeval kaks ja pool tundi. Eks ta on ligi kuu lamanud ja seetõttu nõrguke, kuid paranemine on kulgenud hästi," ütles Põdder.

Tema sõnul on Savisaar täis teotahet. "Selles mõttes on vana Savisaar tagasi. Ta juba vaidleb arstidega ja tunneb muret, kas Hundisilmal on ikka kõik korras. Kui nii edasi läheb, siis paari nädala pärast võiks alustada juba taastusraviga," ütles Põdder.

Tema sõnul valdavad Savisaart tavalised emotsioonid ehk pikalt haiglas viibinud inimene tahab koju.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz