Käijad püstitasid Balti matšil kaks isiklikku rekordit

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Laupäeval Leedus toimunud Balt matšil kiirkäimises püstitasid Läänemaa käijad kaks isiklikku rekordit. 

A-klassis võistelnud Kristiina Köster läbis palavates oludes 5 km uue isikliku rekordiga 31.56 ja tuli 7. kohale. Selle tulemusega on ta Eesti täiskasvanute kõigi aegade edetabelis 40. real. Ka juunioride klassis võistelnud Regina Kändla käis 10 km uue isikliku rekordiga ja saavutas 8. koha.

Leedus Birštonases toimunud Balti matšil kiirkäimises võistlesid noortele ja juuniorid, samuti toimus seal matš kolme Balti riigi ja Rootsi vahel täiskasvanutele ja juunioridele. Mõlemad võistlused olid pühendatud olümpiahõbeda Antanas Mikenase mälestuseks.

Kuigi eestlased võitsid ühe esikoha (Angela Mandel) ja ühe kolmanda koht (Anna Tipukova), jäi Eesti üldarvestuses kindlalt viimaseks. Leedu kogus 65, Läti 38 ja Eesti 26 punkti. Veidi roosilisem oli maavõistlus, kus osales ka Rootsi. Rootsile kaotas Eesti võistkond vaid kahe punktiga. Meie allajäämise põhjuseks Rootsile oli see, et erinevatel põhjustel ei saanud kaasa teha meie parimad täiskasvanud ja võistkond oli komplekteeritud poolikult.

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments