1

Gerhard Eberle firma Marinepool riietab Eesti purjetamiskoondist

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Elstein ja Eberle

Eesti Jahtklubide Liidu president Egon Elstein (vasakul) ja Marinepool Sportartikel omanik Gerhard Eberle (paremal) tutvustasid purjetamiskoondise uut tormiülikonda. Foto Oleg Hartchenko

Marinepool Sportartikel ja Eesti Jahtklubide Liidu allkirjastatud sponsorlepingu kohaselt kannab 58 sportlasest ning 15 treenerist koosnev Eesti purjetamiskoondis 2016. aasta lõpuni Marinepooli vormi.

Marinepool Sportartikel omanik Gerhard Eberle märkis, et kaubamärgi laienemisega Eesti jaemüügiturule sai rahvusliku purjetamiskoondise toetamine ettevõtte jaoks laiapõhjalisema tähenduse. „Kaugele on näha, et Eesti purjetamine on saanud uue hingamise. Oleme Eesti purjetajaid varemgi toetanud ning tundus, et nüüd on õige hetk hakata koondist taas professionaalse varustusega toetama. Loodame, et saame juba lähitulevikus olla osa Eesti purjetajate uutest edulugudest,“ rääkis Eberle.

Marinepool Sportartikel omanik Gerhard Eberle märkis, et kaubamärgi laienemisega Eesti jaemüügiturule sai rahvusliku purjetamiskoondise toetamine ettevõtte jaoks laiapõhjalisema tähenduse. „On näha, et Eesti purjetamine on saanud uue hingamise. Oleme Eesti purjetajaid varemgi toetanud ning meie plaane silmas pidades on just õige hetk hakata koondist taas professionaalse varustusega toetama. Loodame, et saame juba lähitulevikus olla osa Eesti purjetajate uutest edulugudest,“ rääkis Eberle.

Eesti Jahtklubide Liidu president Egon Elstein ütles, et nii alaliit kui ka koondislased on koostöölepingu üle väga rõõmsad. „Alati on meeldiv, kui meie koondises nähakse nii suurt potentsiaali, et pannakse õlg alla. Eriti heameelt teeb aga see, et Marinepooli riided ja tarvikud on väga kvaliteetsed ning purjetajate seas kõrgelt hinnatud, nii et meie koondis saab kanda tõesti maailma tipptasemel vormi,“ lausus Elstein.

Purjetamiskoondise vormi kuuluvad Marinepooli päästevest, tormijope ja –püksid, jope, polosärk, T-särk, lükravest, lühikesed püksid, lükramüts ja soe müts. Sealjuures õmmeldakse neli viimasena mainitud rõivaeset spetsiaalselt iga sportlase mõõtude järgi.

Eesti purjetamiskoondis on purjetamise eliitüksus, mille eesmärk on saavutada häid tulemusi erinevatel rahvusvahelistel suurvõistlustel. Olümpiaklasside sportlaste jaoks on sealjuures erilise tähtsusega 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängud. Eesti purjetamiskoondisse kuuluvad 58 sportlast 12 paadi- ja purjelauaklassist: noorteklassid Optimist, Zoom8, Laser 4.7, RS Feva, 29er, Techno 293 ning olümpiaklassid Laser Radial, Laser Standard, Finn, 470, 49erFX ja RS:X. Teiste seas hakkavad uut Marinepooli koondisevormi kandma Ingrid Puusta, Deniss Karpak, Karl-Martin Rammo, Anna Pohlak, Lauri Väinsalu, Marjaliisa ja Elise Umb, Johannes Ahun, Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp, Keith Luuri, Juuso ja Henri Roihu ning paljud teised.

Ligi 25 aastat tagasi loodud Saksa kaubamärk Marinepool toodab ja arendab peamiselt professionaalseid purjetamisrõivaid, kuid pakub ka funktsionaalseid tänavarõivaid ning moetooteid, lisaks on valikus kotid ja aksessuaarid. Marinepool / ISC kauplused asuvad Tallinnas Ülemiste keskuses ja Tartus Lõunakeskuses. Marinepool on oma pika ajalooga saanud valdkonna eeskõnelejaks, mitmed maailmatasemel võistlussarjad ja tippmeeskonnad on valinud oma varustuse just Marinepooli pakutava seast. Eestlastele on see kaubamärk täna tuntud eelkõige tänu päästevestidele, millest lõviosa toodetakse Eestis. Nüüd on ettevõte suuresti Eestiga sidunud ka professionaalse purjetamisvarustuse arenduse, kasutades selleks koondislaste tagasisidet.

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT ja Matek.

Ott Kallas
Eesti Jahtklubide Liidu peasekretär

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
pook
pook

Ei viitsi seda pikka juttu lugeda. Niipalju võib küll öelda, et riietab küll, aga töölistele miinimumpalka makstes. Naine käib tal postkastidesse töötajate otsimise kuulutusi sokutamas, mille ma tavaliselt puruks rebin ja välja viskan.

wpDiscuz