0

Maksuamet: Töötajate register tõi 10 miljonit maksutulu

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Maksuameti Haapsalu teeninduspunkt. Foto: Arvo Tarmula

Maksuameti seminar 044Maksuameti seminar Haapsalus. Foto: Urmas Lauri

Maksuameti teenindusosakonna juhataja Rivo Reitmann ütles, et töötamise register tõi üheksa kuuga riigile 10 miljonit eurot maksutulu.

"Kuidas me seda teame? Võrreldes varasemate aastate maksulaekumisi ja töötajate arvu, keda varem pole pildil olnud," ütles Reitmann teisipäeva hommikul Haapsalus kohtumisel Läänemaa ettevõtjate ja omavalitsusjuhtidega.

Reitmann ütles, et töötajate kohustuslik registreerimine tõi pildile 9000 inimest, kelle töösuhet polnud tööandja varem vabatahtlikult registreerinud.

Maksuameti peadirektor Marek Helm märkis, et töötamise register mõjutas riigis ka töötuse määra. "Eelmine aasta oli erandlik sesoonse tööpuuduse osas. Suvel registrisse kantud töötajad jäid sinna ka sügisel," ütles Helm.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz