0

Politsei avastas puhumisreidil kaks joobes juhti

Avatar

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

Esmaspäeva hommikul peatas 10 politseinikku autojuhte puhumisreidiga Linnamäel, joobunud juhte oli kaks.

Politseinikud viibisid Linnamäe ristmikul kaks tundi, kella 7 kuni 9-ni hommikul.Läänemaa politsei patrulltalituse juhi Tarmo Tomsoni sõnul oli see juba teine reid Linnamäel ning möödunud korral saadi kätte kolm joobunud juhti.

„Igaks juhuks tuleb erinevates kohtades teha, ühes kohas pole mõtet,” rääkis Tomsona aktsioonist, mida tuleb veel. „Tänapäeval jääknähtude mõistet pole,” ütles Tomson.

Kõik, kes puhuvad promille on paragrahvi järgi joobes vastavalt näiduile. Joobes juhtimise eest karistatakse trahvi või juhtimisõiguse peatamisega. See võib halvimal juhul lõppeda sõiduki konfiskeerimisega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz