Läänemaa on üleilmse lauatennise päeva kaardil kahe osalejaga

Kaia Ansip

kaia.ansip@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 10

Ülemaailmsele lauatennise päevale registreeruis Eestist viis osalejat, nendest kaks olid Haapsalu ja Vatla.

Vatlas toimuvad Hanila valla koolide-vahelised võistlused ning Haapsalus toimub muuhulgas laste näidisturniir kaubamajas ning õhtul saab mängida tasuta lauatennist Wiedemanni spordihoones.

Üle kogu maailma toimuvad täna näidisturniirid avalikes kohtades ning kaubanduskeskustes.

„Kõik, kes on registreerinud peavad saatma pildi rahvusvahelisele lauatennise liidule,” rääkis korraldaja Heikki Sool.

Soola sõnul mängiti täna lauatennist Haapsalu kõikide koolide kehalise kasvatuse tundides. Kõik osa võtvad koolid saavad kingituseks lauatennise võrgu. Kokku on toetajad soetanud võrke 515 euo eest.

Lauatennise päev on möödunud aasta loodud ÜRO ja ROK-i poolt kui rahvusvaheline spordiarenduse ja rahu päev. Käesoleva aasta spordialaks on valitud lauatennis – millel on maailma suurima liikmesriikide arvuga (220, samapalju kui võrkpall) föderatsioon ning mis on maailmas enim harrastatav individuaalne spordiala (üle 100 miljoni harrastaja).

Kõik registreeritud osalejad üle maailma on kantud maailmakaardile, sealt leiab ka Haapsalu ja Vatla. Seda võib näha siit.

Fotod: Arvo Tarmula

Lauatennisepäev arvo tarmula (1) Lauatennisepäev arvo tarmula (2) Lauatennisepäev arvo tarmula (3) Lauatennisepäev arvo tarmula (4) Lauatennisepäev arvo tarmula (5) Lauatennisepäev arvo tarmula (6) Lauatennisepäev arvo tarmula (7) Lauatennisepäev arvo tarmula (8) Lauatennisepäev arvo tarmula (9) Lauatennisepäev arvo tarmula (10)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments