0

Politsei: Haapsalus löödi naist, Linnamäel käidi vargil

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kehaline väärkohtlemine

13. märtsil kella 12 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel asuvas korteris 31-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul 12.–13. märts varastati Lääne-Nigula vallas Linnamäe külas lukustamata garaažist neli rehvi ja trimmer ning talu territooriumilt aiakäru, roostevabast metallist plaat ja klaasist saunauks. Varastatud esemete loetelu ja kahju on täpsustamisel.

Ajavahemikul 12.–13. märts murti Lääne-Nigula vallas Linnamäe külas sisse ehitusjärgus majja ning varastati neli radiaatorit, tolmuimeja ja silikoonipüstol. Varastatud esemete loetelu ja kahju on täpsustamisel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz