1

Enam kui pooled Läänemaa valijad on oma hääle juba andnud

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Läänemaal oli kella 16 seisuga hääletanud 54,7% valijatest. Selle numbri hulgas on arvestatud ka eelhääletamisel ja internetis antud hääli, teatas vabariigi valimiskomisjon oma kodulehel.

Üle-eestiliselt oli Riigikogu valimistel kella 16 seisuga hääletanud 56% kogu valijaskonnast. 2011. aasta Riigikogu valimistel oli pärastlõunaks hääletanud 53,9% valijatest. Kõige kõrgem on seni olnud osalusprotsent Harjumaal (61,5%) ja kõige madalam Ida-Virumaal (47,7%).

Kõik jaoskonnad on avatud kella 20-ni. Hääletada saab täna vaid oma elukoha järgses jaoskonnas. Kaasa tuleb võtta kehtiv isikut tõendav dokument, näiteks pass, ID-kaart, juhiluba või pensionitunnistus. Valijakaarti ei ole vaja kaasa võtta. Eelhääletamisel antud häält valimispäeval muuta ei saa.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
VALIMISED: Lääne Elu valimistuur jaoskondades | Lääne Elu

[…] Pärastlõunaks oli hääletamas käinud enam kui pool Läänemaa valijaskonnast. […]

wpDiscuz