3

Haapsalus peeti Kallirallit

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

kalliralli

Kaubamajast väljunud inimesi ootas kallistus. Foto: Juhan Hepner.

Täna toimus Haapsalu kaubamaja ees ja Posti tänaval aktsioon Kalliralli.

JJ-Street tantsukooli noorte poolt möödunud sõbrapäeva puhul korraldatud üle-eestiline üritus tõi Haapsalus tänavale ligi 50 noort, kes kallistasid möödujaid. JJ-Street tantsukooli treeneri Kerttu Luige sõnul oli ettevõtmise eesmärk jagada inimestega positiivsust ja häid emotsioone.

Tantsukooli kasvandikud alustasid kallistuste jagamisega kell 11.30 Haapsalu kaubamaja ees. Sealt liikus Kalliralli Posti tänavat mööda Haapsalu vanalinna suunas. Paljud inimesed võtsid kallistuse vastu hea meelega, kuid oli ka neid, kes läksid seltskonnast ringiga mööda või keeldusid konkreetselt.

Varem pole JJ-Street sellist üritust Haapsalus korraldanud. Kallirallit peeti tänavu ligi 30 Eestimaa paigas ning sellest võtsid osa sajad noored.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
viira
viira

Tublid piigad! Andsid päevale särtsu! Teinekord võiksid sealsamas ka väikese tantsu lüüa! Tänud!

Debiilile
Debiilile

Ehk kasutad oma reljeefset sõnavara kusagil mujal?

Doc
Doc

Viirused said kenasti jagatud ja paljundatud 🙂

wpDiscuz