Lääne Elu paberleht laupäeval, 14. veebruaril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20150214Tõnis Palts: Küsisin sõpradelt kampaaniaks raha

Lääne Elus algab intervjuude sari riigikokku kandideerivate poliitikutega. Riigikogu liige Tõnis Palts lubab laenurahaga valmis ehitada Haapsalu raudtee ja Tallinna–Tartu maantee, tööjõumaksude vähendamine peaks tema meelest kasvatama riigikassa tulusid.

Loe homsest Lääne Elust, kui palju kulutab Palts oma kampaania tegemiseks.

Vallad on hädas tondilossidega

Läänemaal on kõige rohkem mahajäätud kortermajasid Martna vallas, kus terve valla peale on kokku kuus hüljatud kortermaja – kolm Martnas, üks Kasaris, Rõudes ja Lähtrus. Tondilossid teevad peavalu ka teistele vallavanematele.

Loe homsest Lääne Elust, mida loodavad omavalitsusjuhid olukorra parandamiseks teha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lihtsalt
9 aastat tagasi

Palts peab inimesi lollideks….

jube
9 aastat tagasi

Paltsu intervjuu oli küll ikka hull. Arvamus et linn peaks 300 töökoha eest paar milli aastas oma kümne millise eelarve juures eraettevõttele peale maksma. Kuskohast sellised mõtted tulevad…

tiblad on võimu juures tagasi
9 aastat tagasi

Vallad ei ole hädas mitte tondilossidega vaid enda rumalusega ja lömitamisega riigikorra ees. Nende nimi on ainult omavalitsus. Tegelikku omavalitsemist seal ju ei toimu rääkimata juhtimisest. Kui vald laseb ise 68% maksukoormuse juures raha välja vedada siis muud varianti ei olegi kui vaesumine ja varemeteväli. Aga mõistus näe p-st pähe ei tule. Seinaäärde tuleks panna sellised küüditajad.