0

Homme saab lemmikloomi soodushinnaga kiibistada

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsallased ei tõtanud kasutama linnavalitsuse pakutud võimalust kiibistada ja registreerida oma lemmikloom soodushinnaga.

Linn alustas lemmikloomade kiibistamise ja registreerimise sooduskampaaniat teisipäeval. Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani sõnul ei kiibistatud sel päeval ühtegi lemmiklooma.

"Ei tea, kas oli infot vähe või ilm paha," ütles Vikman.

Kui tavaliselt maksab lemmiklooma kiibistamine ja registrisse kandmine 20-30 eurot, siis kampaaniaperioodil on võimalik seda teha 5 euroga. Kampaaniahind kehtib ainult Haapsalu linna elanikeregistris oleva inimese lemmiklooma kiibistamisel ja registreerimisel.

Järgmine võimalus lemmikloomi soodushinnaga kiibistada on homme kella kümnest hommikul kella kaheni päeval Haapsalu turu tagumises hoones (Jüriöö tn 7). Loomaomanikul tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument ja looma vaktsineerimistunnistus või pass. Tasuda saab ainult sularahas. Kiibistab loomaarst Kaja Lillemets.

Kiibistada saab veel 10. veebruaril kell 14-18, 17. veebruaril kell 14-18 ja 28. veebruaril kell 10-14.

Haapsalu linn soovib kampaaniaga juhtida tähelepanu sellele, et lemmiklooma kiibistamine ja registreerimine aitab kiirendada ja lihtsustada omaniku leidmist, kui loom peaks kaduma.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz