0

Jaanuaris sündis Läänemaal 16 last

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne maavalitsuses ja maakonna omavalitsustes registreeriti jaanuaris 16 lapse sünd, sealhulgas üks paar kaksikuid. Sünde registreeriti – Lääne maavalitsuses 9, Lihula vallas 1, Lääne-Nigula vallas 2, Nõva vallas 1 ja Ridala vallas 3, teatas maavalitsuse kantselei perekonnaseisutoimingute spetsialist Liilia Tormis.

Vastsündinutest 10 olid poisid ja 6 tüdrukud.

Surmakandeid koostati kokku 27, mehi suri 7 ja naisi 20.

Registreeriti 5 abielu, neist üks vastava õiguse saanud vaimuliku poolt ja lahutati 1 abielu.

Maavalitsuse otsusega anti uus perekonnanimi 2-le inimesele.

Eelmisel aastal samal ajal registreeriti 10 sündi, 49 surma, 4 abielu, 1 abielulahutus ja 1-le inimesele anti uus perekonnanimi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz