0

Muudatustest linnaliini nr 2 Holmi–Uuemõisa–Holmi bussi sõiduplaanis

Kylaline

info@le.ee

9. veebruarist muutub linnaliini nr 2 bussi Holmi–Uuemõisa–Holmi sõiduplaan tööpäeviti. Sõiduplaani muudetakse Rannarootsi keskuse töötajate ettepanekul. Linnaliini nr 2 bussi Holmi–Haapsalu–Holmi sõiduplaanis on järgmised muudatused.
Kutsekool E–R kell 19.05 – endine väljumisaeg kell 18.50 (buss väljub varasemast 15 min hiljem). Rannarootsi peatusest väljub buss vastavalt kell 19.08.
Holmilt E–R kell 19.20 – endine väljumisaeg kell 19.15 (buss väljub varasemast 5 min hiljem).
Ülejäänud väljumiskellaajad linnaliini nr 2 bussi Holmi–Uuemõisa–Holmi sõiduplaanis ei muutu.
Haapsalu linnaliinide nr 1, 2 ja 3 bussis maksab üksikpilet 0,70 eurot ja kuupilet 16 eurot.
Sõiduplaanid on kättesaadavad ühistranspordi portaalist www.peatus.ee ja Lääne maavalitsuse veebilehelt www.laane.maavalitsus.ee. Lisainfot saab tööpäeviti kl 9–16 küsida bussifirma M.K.Reis-X OÜ infotelefonilt 5556 4006.

Lääne Maavalitsus
M.K.Reis-X OÜ

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz