Horoskoop. Edda Pauksoni prognoos 2015. aastaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Loomaaasta algab alati esimasel noorkuul Veevalaja märgis, s.o teisel noorkuul pärast talvist pööripäeva. Sel aastal 20. jaanuaril kell 19.15. Mingil põhjusel pidutsevad aga mõned Aasia riigid 19. veebruaril, kirjutab astroloog Edda Paukson.

Erandkorras on sel aastal kaks noorkuud Veevalaja märgis. Vähemalt aastast 1800 pole sellist seisu olnud. Hiinas tähistatakse lambaaasta algust teisel noorkuul Veevalaja märgis.

Segadus tekib siis, kui mõni tita sünnib 20. jaanuari ja 19. veebruari vahel. Kas ta on veel hobune või juba lammas. Mina ja paljude teiste riikide astroloogid on siiski lähtunud põhireeglist, et 20. jaanuarist hakkab meid valitsema lammas.

Järgnev lühiülevaade annab ainult taustapildi. Põhjalikuma ülevaate saate „Pauksoni astroloogilisest abimehest 2015”.

JÄÄR

aries-horoscopeTöösuhetes võite olla liiga aktiivne, seetõttu valitseb oht aasta vältel tekitada mitmeidki konflikte. Kui peate töös end täiendama, teete seda meelsasti. Eriti kiired ja edukad ajad on teil aasta algus ja aasta lõpp. Olete sel aastal üsna aktiivne, leidmaks midagi uut oma praeguses töös või kui tuleb ootamatult mõni perspektiivikam pakkumine, ei kõhkle te töökohta vahetamast.

15. juunini ja septembrist aasta lõpuni võib teil tulla tööga seoses välisreise ja koolitusi. Kui olete töötu, peate olema ise senisest aktiivsem otsija. Ka ajutisest tööotsast võib kujuneda püsitöökoht, mis annab igakuist sissetulekut. Iseenesest midagi sülle ei kuku.

Aprilli teisel poolel olete aktiivne finantside paigutamises ning leiate võimalusi koguni lisaraha teenimiseks. Seevastu kinnisvaratehingud ei pruugi edukad olla. Kui üldse selles plaanis äri ajada, siis 15. juunist 18. septembrini. Laenuvõtuks ei ole aasta soodne.

Kodune elu kulgeb rahulikku rada. Pereliikmed on hoolivad ja teineteisega arvestavad, v.a 24. juunist 9. augustini. Siis võite olla enesekeskne ja karmisõnaline. Tasakaalukam käitumine tuleb kasuks. Ehitage, muutke kodus midagi, nokitsege aias – kõik see maandab pingeid ning jahutab teie keevalisust. Lastega on suhted suurepärased kuni poole augustini. Teil on ühiseid ettevõtmisi ning läbisaamine on usalduslik.

Suhted elukaaslasega on aktiivsed, kui mitte arvestada, et olete ülemäära armukade, millest võib tekkida närvesöövaid tülisid. Kipute teisele poolele oma arvamust ja tahtmist liialt peale suruma. Mõnel Jääral võib abielu isegi katkeda, mida hiljem kahetsete.

Kui olete üksik, siis sel aastal olete üliaktiivne suhet looma. See võib teil ka õnnestuda, eriti augustist novembrini. Tõsiselt võite aga armuda novembris või detsembris. See on ka aeg, mil võite oma suhet senisest paremaks siluda.

Hea aasta lõbutsemiseks, puhkamiseks, reisimiseks, kultuuriüritustel osalemiseks, sportimiseks. Olete täis entusiasmi ja teotahet kõige sellega tegelemiseks aasta algusest kuni poole augustini.

Terve aasta jooksul peate olema seaduskuulelik ja täpne, eriti rahaga toimetades, ning mitte kasutama suurema kasu saamiseks kõverteid.

Olete kõigele uuele avatud niikunii, sest Uraan liigub teie enda märgis. 25. septembrist 12. novembrini olge ettevaatlik, et te oma tormakuses end ei vigastaks. Võib esineda ootamatuid peavalusid või põletikulisi protsesse, mille puhul peate kindlasti arsti poole pöörduma.

SÕNN

taurus-horoscopeRahaasjad kulgevad just nii nagu Sõnnidel tavaks. Vajadusel oskate olla väga edukas. Eriti soodne aeg raha teenimiseks on 1. maist 8. juulini. Teil õnnestub kerge vaevaga lisaraha teenida. Väga võimalik, et ka töökohas saate palgalisa. Ehk võtate ette mõne kinnisvaratehingu.

Kui olete aga loomingulise töö esindaja – kunstnik, muusik, (aja)kirjanik, disainer vms, on aasta kõik 12 kuud täis loomingulisi õnnestumisi ja publiku tänu. Peale selle toetavad teie ettevõtmisi sõbrad ning seeläbi saab teie inspiratsioon lennukust juurde.

Teie töös ja karjääris tuleb rahulik aasta, kuid see ei tähenda, et te mingeid muudatusi teha ei võiks. Eriti kiire ja tempokas periood on 5. jaanuarist märtsi keskpaigani. Sel ajal võite töökohta vahetada või tööd otsida. Olete liikuv, kiire taibuga ning valmis ennast ametialaselt täiendama. Aasta toob palju välislähetusi. Koostöös kolleegidega on teie panus firma kasvusse arvestatav ning see kasvatab ka teie isiklikku pangakontot.

Partnerlussuhted on rahulikud ja kindlad. Detsembris võib teie suhe muutuda senisega võrreldes palju romantilisemaks. Kui olete üksik, võite kohata suurt armastust.

Juunist septembrini võite tunda, et teie praegune suhe on muutunud jahedamaks, ning võite isegi mõelda selle katkestamisele. Oodake veidi otsusega.

Kodune elu kulgeb rahulikult, olete kõigi vastu hoolitsev ja sarmikas. Kuni 11. augustini tahate oma kodu muuta luksuslikumaks, ehk vahetate mööblit, soetate uusi kodumasinaid või muudate oma koduaeda. Naudite külalisi ning korraldate meelsasti koosviibimisi ja aiapidusid. Kodu jaoks pole teil millestki kahju. Lastega saate suurepäraselt läbi. Vanematega on läbisaamine üle aegade parim. Abistate neid või nemad vajadusel ka teid.

Augustist kuni aasta lõpuni on teie elu värvikam, sest teile pakuvad huvi kõikvõimalikud lõbustused, reisimine, kultuurisündmustest osasaamine. Lastega tegelete väga palju. Kui töötate mõnes lõbustusasutuses või on teie amet seotud laste ja noorte kasvatamise või õpetamisega, kujuneb aasta eriti edukaks. Tegelete spordiga.

Vastassoo tõmme on suur. Võimalik, et flirdite rohkem kui muidu. Seega annab aasta teile kõike – tööd, raha, lõbutsemist ja edu. Tervis peab hästi vastu, kui te seda proovile ei pane, eriti 12. novembrist aasta lõpuni.

Ootamatuid olukordi ja ebameeldivusi võib ette tulla ainult siis, kui kasutate ebaseaduslikke võtteid või ründab teid ootamatult ammune vihavaenlane.

KAKSIKUD

gemini-horoscopeSel aastal on teile eriliselt tähtis suhtlemine oma õdede, vendade ja teiste lähisugulastega, samuti on teile tähtsad suhted naabritega. Külastate teineteist ja abistate ning pühade ajal on teil perekonniti mõnusat läbikäimist.

Hea aeg õppida midagi uut, eriti keeli. 11. augustini võite loota sugulaste abile ja nõuannetele. Olete liikuv, tõenäoselt on ka palju ringisõitmist, reisimist.

Aasta on teie töös ebastabiilne, sest tööl võib esineda möödarääkimist, kohusetundetust, pinnapealsust, eriti kui töö on üksluine. Elate unistustes ja uut tööd võite otsima jäädagi. Eriti suuri pingeid tekib ajavahemikus 12. jaanuarist 20. veebruarini. Kui olete loomeinimene või on teil oma firma, on olukord märksa parem. 13. märtsist kuni kuu lõpuni võib teil siiski avaneda võimalus oma seisusid parandada või vahetada töökohta.

Kui olete töö pärast mures, on väga tõenäone, et teile tuleb appi sõber ja teeb üllatava pakkumuse, mis võib muuta teie elu. Väga võimalik, et elumuutus paneb teid uut eriala omandama, ning see on tõesti paljutõotav uus algus. Rahaline seis käib tõusude ja mõõnadega, kuid te oskate ka vähesega toime tulla ning isegi veidi tallele panna.

11. augustist kuni aasta lõpuni pühendute perekonnale, suhetele, abistate üksteist. Käite tihemini külas vanematel, abistate üksteist. Ilmselt võtate ette kodu korrastamise. Kõik pisiremondid saavad lennukalt tehtud. Vähe sellest, ilmselt tahate uuendada tapeete, muuta värve, sisekujundust. Naudite aasta lõpupoole kaunis kodus külalisi vastu võttes oma kätetööd ja korraldate ühiseid pidusid.

Teie suhted partneriga muutuvad kindlamaks, küpsemaks, ehk isegi veidi igavamaks, kuid ka selline kogemus kindlustab kooselu. Lõbusamaid aegu abikaasaga on novembri lõpus ja detsembri alguses.

Lastega suhtlete rohkem kui muidu ja olete huvitatud nende kordaminekutest, eriti septembrist detsembrini. Sel ajal hoolite väga lõbustustest, kultuuriüritustest, vastassooga lävimisest. Võib ette tulla mõni väike flirt või armute. Sel aastal võib teis huvi tekkida tervisespordi vastu, võib-olla tuletate meelde mõne varasema lemmikspordiala.

Tervis on teil hea, välja arvatud 15. juunist 15. septembrini. Vältige külmetumist, ravige välja iga pisemgi terviserike. Pead võib tõsta ka mõni vana krooniline haigus, mis nõuab tõsisemat ravi.

VÄHK

cancer-horoscopeSuhted elukaaslasega on armastuse ja turvalisusega õnnistatud, hoolite teineteisest. Sel aastal veedate ilmselt palju romatilisi õhtuid kahekesi, pinget pakub ka filosofeerimine maailma mõistatuslike valdkondade üle. Loomulikult tekib vaidlusi, kuid tõsiseid omavahelisi lahkhelisid ei tule. Oskate teineteises avastada uusi tahke. Kui olete üksik, võite endale partneri leida aasta esimestel päevadel või juhtub see märksa hiljem, detsembris jõulumüsteeriumi paiku.

Oma kodule pöörate piisavalt palju tähelepanu augustist novembri lõpuni. Võimalik, et teete uuendusi oma aias, võtate ette väikese remondi. Lähedaste ja ka vanematega on suhted head, abistate üksteist meeleldi palumatagi.

Lastega suhtlemisel kipute olema 15. juunist 18. septembrini ülearu karm, kriitiline ja nõudlik. Püüdke olla leebem ja olemiselt paindlikum, muidu kaotate väikese inimese usalduse.

Töös tõotab tulla väga kirev aasta. Võite saada üllatuslikke pakkumisi, võite vahetada elukutset, võite ise otsida midagi põnevamat oma ellu. On aga ka võimalik, et oma töökohas alustate uut mahukat projekti, sest mõte töötab igas liinis aktiivselt. Võitlete oma ideede eest tuliselt. Töökaaslastega on suhted veidi pingelised, sest nad ei mõista teid alati. Eriti aktiivne olete aprilli esimesel poolel. 20. veebruarist märtsi lõpuni on suuremate konfliktide oht. Võite nii mõnegi ukse enda järel pauguga kinni lüüa. Mõelge siiski enne üheksa korda, kui „lõikama” asute. Pea kohal ripub mõnda aega koguni vallandamise oht. Pole aga hullu, leiate uue ja üsna tasuva töö. See aasta on teie karjääris mitmes mõttes pöördeline.

Rahaga teil sel aastal muret pole. Pigem annate palju välja, soetades midagi hinnalist ja luksuslikku. Teile meeldivad õhtusöögid luksuslikes söögikohtades või kostitate kodus oma sõpru. Külluslik eluviis kestab augusti lõpuni. Sellegi poolest naudite seda aega ja vaesusse te ei jää. Head ajad lisaraha teenimiseks või palgatõusuks on augustist oktoobrini.

Suurepärane aeg loominguliseks tegevuseks. Ehk avastate endale uuesti muusika, kunsti ja kirjanduse. Olenemata sellest, kui vana te olete, iialgi ei ole liiga hilja midagi südamelähedast alustada või ammune harrastus taas enda juurde kutsuda. Tervis on muutlik, võite tunda end vahel väsinuna, mõni vana vigastus võib tunda anda. Sel juhul pöörduge kindlasti arsti poole. Olete ka külmetustele tavalisest vastuvõtlikum.

LÕVI

leo-horoscope11. augustini on teie energia tugev. Tunnete end mõnusalt ning kui oletegi olnud tõbine või on jõudu vähevõitu, siis nüüd on meeleolu ja enesetunne tunduvalt parem. Olete heas toonuses.

Teie rahaseis on aasta esimesel poolel stabiilne ja pärast 11. augustit kuni aasta lõpuni on teil suurepärased rahateenimise võimalused. Võite saada palgatõusu või määratakse teile preemia. Loomulikult teate kohe, mida selle rahaga peale hakata. Võtke väljaminekud kontrolli alla.

Partnerlussuhted ja läbisaamine abikaasaga sujub aasta ringi. Päris aasta alguses võib väikesi erimeelsusi ning kannatuse proovilepanekut ette tulla, kuid need probleemid lahenevad niisama kiiresti, kui nad üles kerkisid. Jaanuari teisel poolel võite kogeda romantikat ja kui vaja, partneriga ära leppida. Kui olete üksik, siis võite armuda aasta alguses.

Töös ja karjääris pole erilisi muudatusi ette näha. Te ei ole eriti huvitatud uutest väljakutsetest, kui praeguses ametis kõik enam-vähem sujub. Veidi aktiivsem olete märtsis, aprillis, mais. Siis võite korraks isegi kõrvu kikitada, kui teile midagi huvitavat pakutakse.

15. juunist 18. septembrini olete väga töökas ning võite kodus palju vajalikke ümberkorraldusi teha. Ainus häiriv asjaolu on, et teete kõike täpselt niikaua, nagu ise soovite, pereliikmetega te oma plaane ei taha arutada. Siiski võiksite kuulata ka teiste soove ja arvamusi. Eriti head ajad ühiselt midagi ette võtta oleks novembris.

Õdede-vendade ja lähimate naabritega võivad suhted olla pingelised, kuid neid pingeid on võimalik mahendada septembris ja oktoobris. Oma pere ja vanematega on suhted igati head. Võimalik, et sel aastal pöörate suuremat rõhku kodule, ehk võtate ette suurema remondi või ehitustegevuse. Võimalik, et kujundate ümber ka koduaia.

Terve aasta jooksul ei ole te eriti huvitatud lõbustustest, sportimisest. Lastega tegelemine väsitab ja tüütab teid, te ei talu ka nende mõttetut sehkendamist. Olete kriitiline ja karm ning mõistagi ei paranda see teie omavahelisi suhteid, pigem võib see läbisaamist oluliselt halvendada. Kui oletegi midagi valesti teinud, saate asja parandada novembri lõpus või detsembri alguses. Vähemalt aasta lõpus saavad sassis suhted korda.

Tervisega teil probleeme pole. Hoiduge ainult külmetumast ja ärge end füüsilise tegevusega üle koormake, selg võib tunda anda.

NEITSI

virgo-horoscopeSuhted elukaaslasega on sel aastal teineteist toetavad ja armastusküllased. Siiski kipub omavaheline läbisaamine kohati liigagi rahulikuks jääma, ihkate koosellu rohkem värve ja särtsu. Istuge koos maha, rääkige asjad selgeks ning seejärel tehke otsustavad sammud, et kooselu karidest mööda juhtida. Suuremaid riide pole ette näha.

Kodu hoiate laitmatus korras. Sel aastal on võimalikud suured ümberkorraldused – kapitaalremont, ümberehitustööd, aia kujundamine. Kodustega on läbisaamine korras, kuigi see on tavalisest pisut jahedamates toonides. Oma vanematega kulgete üksmeeles, abistate meeleldi üksteist.

Suhted lastega on nagu heas peres ikka. Piisavalt rangust, veidi õrnust, kuid laste eksimused on teile raskesti mõistetavad.

Neitsitel tõotab töös ja karjääris tulla küllalt kiire ja teguderohke aasta. Liigute ja suhtlete rohkem kui muidu. Töökoha vahetusega ei kiirusta. Kui olete töötu, siis sel aastal leiate kindlasti endale korraliku ja tasuva töö. Maist kuni 8. juulini on soodne aeg muutusteks, ärilisteks läbirääkimisteks.

Aprillis-mais on hea aeg koostööks naiskolleegidega. Kui töötate mõnes meelelahutusasutuses, teete oma tööd väga pühendunult ning suure innuga. Loomingulistele Neitsitele – kunstnikud, muusikud, kirjanikud, luuletajad – on see väga viljakas periood. Kui olete seotud lilledega, tunnete oma tegemistest suurt rahulolu nagu ka teie kliendid.

Juuni teisel poolel võib oodata tööl vaidlusi ja konflikte, mis võib teid muuta üsna närviliseks. Kipute sel ajal võitlema tuuleveskitega. Tasakaalukus ja vaoshoitus, ka oma arvamuse ütlemata jätmine tuleb neil puhkudel kasuks.

Rahaseis on igati balansis, kuigi te muretsete kulude ja tulude pärast ikka, nagu on teie natuurile omane. Ometi on aasta jooksul ka selliseid perioode, kus raha tõepoolest napib. Raha tuleb ja läheb ning selle liikumist suudate hea tahtmise korral reguleerida.

Lõbustustest te sel aastal ei hooli. Et elu oleks sisukam, võiksite külastada teatrit, käia kontsertidel, reisida, tegelda hobide ja tervisespordiga.

Tõenäoliselt võtate sel aastal ette mõne välisreisi, reaalne soov selleks võib tekkida juba märtsis-aprillis.

Teie tervis on stabiilne, kui te just iga väiksegi valuaistingu korral endale mõnd haigust ette ei kujuta. Aasta esimestel kuudel võib siiski mõni väike põletikuline protsess organismis endast märku anda. Tavalisest suurem oht on saada olmetrauma köögis kuumade pannide ja teravate nugadega toimetades. Tähelepanu ja ohutusnõuded eelkõige!

KAALUD

libra-horoscopePartnerlussuhetes on aasta veidi rahutu. Olete suur vaidleja ning suur õigusemõistja, nii mõnigi vaidlus võib põhjustada tõsisema tüli. Oma elukaaslasega peaksite küll veidi sõbralikum olema ning vahel ka tema arvamusi ja soove arvestama. Veebruaris-märtsis olete leebe ja romantiline. See on hea aeg ka leppimiseks ja kooselu iluraviks. Võite armuda või abielluda.

Kodu on aasta vältel laitmatus korras. Hoolitsete selle eest, et mis tahes ajal, kui keegi teie koduuksest sisse astub, ei peaks te häbenema. Pereliikmetega on läbisaamine veidi jahe, kuid asjalik. Vanemate eest hoolitsete hea meelega, abistate ka vanemaid sugulasi. Lastega oskate sel aastal luua väga hea kontakti, eriti head ajad on jaanuarist märtsini.

Olete väga huvitatud reisimisest, Eestimaa kaunimate paikade avastamisest, kultuuriüritustest, sportimisest. Võimalik, et just nüüd on teil vastassoo esindajatega eriline klapp ja üksteisemõistmine. Vanusest olenemata on teie süda valmis uuesti armuma. Aprillis-mais võtate ehk ette kauaigatsetud puhkusereisi mõnda eksootilisse riiki.

Töös sujub sel aastal kõik. Suhtlete töökaaslastega palju ning sõbralikult. Olete kohusetundlik ega punu intriige, kuigi juuni lõpus, augusti alguses võib ette tulla väikesi vaidlusi ja nägelusi. Te ei taha kompromissidele minna. Tööl on aktiivne aeg juulis. Ideid on palju, mälu hea, palju on liikumist ja kirjatööd. Mais olete huvitatud, et teie ümber oleks ilu, ning olete selle nimel nõus investeerima ja töötama. Kui tegutsete ilumaailmas või kaunite kunstidega, toovad kevadkuud teile teie erialal nii kordaminekuid kui ka tunnustust. Edu saadab floriste, disainereid, kunstnikke, meikareid. Töö otsimiseks on sobivaim aeg juuli. Raha pärast te sel aastal eriti muretsema ei pea. Oskate raha isegi veidi kõrvale panna. Te ei kuluta ülemäära, eriti juunist septembrini. Lisaraha tekitamiseks olete nutikas ka novembris.

Tervis ei vea teid alt, kui te ise seda proovile ei pane. Jaanuaris-veebruaris võiks lasta arstil kontrollida hambaid. Aeg-ajalt võib ette tulla seedehäireid. Põis võib tunda anda, kui te jalgu külmetate ega hoia end.

SKORPION

scorpio-horoscopeSkorpionitel on olnud järjest mitu rasket ja töist aastat, nüüd saate uue hingamise. Olete rõõmsameelne, iseendaga väga rahul, optimistlik ja energiline. Teie heatujulisus kannab positiivseid vilju. Muretsete raha pärast ja hoiate liiga palju kokku. Kasutage raha julgemini, et aasta isiklikus plaanis meeldivamaks muuta. Lubage endale rohkem. Liiatigi on lisaraha teenimiseks häid võimalusi, eriti sobiv aeg selleks on novembris.

Teie töös on harukordne aeg augustini. Olete töökas, täis uusi mõtteid, aktiivne, kiire taibuga. Saate hästi läbi nii töökaaslaste kui ka ülemustega. Soovi korral võite vahetada töökohta või teid edutatakse. Kui olete töötu, siis sel ajal leiate midagi sobivat. Ükskõik mis eriala inimene te ka poleks, kõiges olete edukas. Soovi või hea pakkumise korral võite eriala vahetada ja kui on selleks tarvis uusi oskusi omandada, teete seda meelsasti. Oskate tööd ja kodu edukalt lahus hoida.

Suhted elukaaslasega on rahulikud ja kindlad. Omavaheline läbisaamine on eriti hea märtsist aprilli teise pooleni. Kõike seda, mida ise ihkate, oskate pakkuda ka oma kaasale. Neil aegadel võite lootusetult armuda või leida elu armastuse.

Kodustega läbisaamine on mõistev, hoiate omavahel kenasti kokku. Oskate koju tuua helgust ja sõbralikkust. Suuremaid uuendusi ja remonti te sel aastal ette ei võta. Eriti hästi toimib teie kodune elu jaanuarist märtsini. Osalete heategevusüritusel, korraldate suguvõsa eakama liikme juubelit või teete midagi väga erilist, millest jääb kõigile pikaks ajaks kena mälestus. Lastega olete kannatlik ja kohati isegi ülihoolitsev. Pole võimatu, et oma piiritu armastusega nad koguni ära hellitate. Sel aastal on oodata pere juurdekasvu.

Ühiskondlikust elust võtate aktiivselt osa. Lõbustustest ja külaskäikudest hoolite rohkem kui varasemail aastail. Teie tervis on veidi muutlik ja oleneb suuresti teie eluviisist ning toitumisharjumusest. Võite ette võtta mõtlematuid riske ja end vigastada. Veebruaris võib esineda peavalusid, põletikulisi haigusi, hambavalu, närvivalu. Riietuge vastavalt ilmale. Karastage end.

AMBUR

sagittarius-horoscopeTulised Amburid tunnevad, et nende energia on kusagile kadunud. Kuna Saturn aasta esimesel ja viimasel kolmandikul liigub teie märgis, tunnete, et olete tõsisem, kriitilisem, ei hooli eriti seltskonnast, tõmbute endasse. Kohati kahtlete oma võimetes, töö väsitab teid, muretsete kõige pärast. Saturn liigub veel mitu aastat Amburis. Peate harjuma selle olukorraga. Sellesarnane seis oli 29–30 aastat tagasi. Saturn on struktuuride looja. Võimalik, et hakkate tõsiselt otsima ka oma elueesmärke.

Töös ja karjääris on sel aastal augustist detsembri lõpuni suurepärane aeg. Saate hakkama kõigega. Olete ettevõtlik ja täpne. Töökoha vahetus pole teil mõtteski. Kui olete töötu, leiate omale mingi töö. Eriti suhtlemisaldis ja uute ideedega kaasamineja olete juulis ja augustis, teile ei sobi paigalseis. Ehk on võimalus ka ametikõrgenduseks. Kui ongi konflikte töökaaslastega, võivad need esile kerkida 25. septembrist 12. novembrini. Sel ajal oleks mõistlik keel hammaste taga hoida. Erandjuhul võib mõni Ambur sel ajal isegi töökoha kaotada.

Teie suhted elukaaslasega on harjumuspärases headuses. Kipute aeg-ajalt partneri vastu häält tõstma. Kaasa võib teid omakorda süüdistada tunnete jahenemises ja armuelu passiivsuses ning temaski süveneb kahtlus, kas teie vahel on ikka armastus. Teie suhtega saab kõik korda, kui lisate sellele tublisti hellust ja soojust. Mai algusest kuni 10. juulini oleks suurepärane aeg midagi koos ette võtta. Kui ongi mingeid omavahelisi pingeid või sõnelusi, on nüüd õige aeg omavahelised suhted tagasi õigesse rööpasse seada. 11. aprillist 8. maini olete romantikalainel. Ärge olge kitsi kallistuste ja komplimentidega. Kui olete üksik, siis sellel ajal võite leida endale armastuse.

Rahaseis on stabiilne. Teate täpselt, kuidas ja kuhu raha liigutada, kui teil seda rohkem on. Kulutate ainult vajaliku peale. Märksõnaks on säästlikkus.

Aeg-ajalt tekib teil soov veidi lõbutseda ja sportida, osa võtta kultuuriüritustest, reisida. Kutsuda külla sõpru või ise kellelegi külla sõita. Peate endale aru andma, et sel aastal vajate hädasti aeg-ajalt puhkust.

Suuremaid muudatusi te sel aastal oma kodus ei tee. Suhted on rahulikud ja kõik sujub. Lastega aga tegelete väga aktiivselt ning olete neile hea kaaslane.

Tervis on stabiilselt hea, kuid võib ette tulla külmetushaigusi, ka mõni varasem trauma võib end meelde tuletada. Sel aastal ei oleks paha ette võtta põhjalikum tervisekontroll. Hambad, kõrvad võivad tunda anda, ka selg on nõrgem kui tavaliselt, ärge end üle pingutage.

KALJUKITS

capricorn-horoscopePluuto teie märgis teeb teid enesekindlaks ja edasipürgivaks. Rühite kõrgete tippude poole nagu teie liigikaaslased looduses. Oma töös ja karjääris arvestatakse teie panust, teie sõnal on kaalu. Olete töökas ja kohusetundlik ning teie peale saab igas olukorras kindel olla. Tõus ametiredelil on üsna tõenäoline. Töökoha vahetust pole ette näha, aga õpinguid küll, eriti augustist kuni aasta lõpuni ning võimalik, et need toimuvad väljaspool Eestit. Peate ainult jälgima, et oskaksite kolleegidega kompromissidele minna, sest pärast koolitust naasete oma endisele töökohale. Liigne isekus võib konflikte tuua ning erandjuhul isegi töökaotust. Võite ka ise äkkvihas impulsiivselt käituda, halvimal juhul ust paugutades lahkuda. Elu on näitemäng, kuid talitsege oma egoismi ja emotsioone, siis laabub kõik.

Rahaga ümberkäimisel probleeme pole, seda tuleb ja läheb. Aeg-ajalt end ja oma lähedasi meeldiva kingituse või reisiga. Oma kodus teete ilmselt suuri ümberkorraldusi. Võtate ette remondi, uuendate mööblit, kujundate koduaeda. Ei ole välistatud ka elukoha vahetus.

Suhted partneriga on ontlikud, vajate oma tõsisesse ellu vaheldust. Teie hing igatseb romantikat ja seiklusi, unistate sellest, et teil oleks partneri jaoks rohkem aega. See aeg tuleb ilmade soojenedes: mais ja juunis saavad ka suhted soojust juurde. Kui talve jooksul on teil tekkinud kaasaga lahkarvamusi, siis nüüd on nende selgeksrääkimiseks õige aeg.

Lastega suhtlete sel aastal järjekindlalt. Annate neile vanema sõbrana head nõu ning ilmselt veedate nendega koos mõnusalt aega. Märtsis ja aprillis on teil nendega eriti usalduslik läbisaamine.
Lõbustustest te sel aastal ei hooli. Meelsamini tegelete tervisespordi ja vaimsete aladega. Taastate kontaktid mõne vana sõbraga, võtate ühiselt midagi toredat ette, teete mõne ootamatu ringreisi, meenutate möödunud aegu.

Paljud Kaljukitsed alustavad sel aastal õpinguid. Üsna reaalne, et aeg on küps kinnisvaraga tegelemiseks, sest kaalukauss on teie poolel.

Tervis on hea, kuid ärge pange seda proovile. Füüsilise ülepinge korral võivad tunda anda põlveliigesed.

VEEVALAJA

aquarius-horoscopeSuhtlete tavalisest rohkem oma sugulaste, õdede-vendade ja lähemate naabritega, korraldate ka suguvõsa kokkutuleku. Käite meelsasti külas või abistate talgute korras. Käes on tõehetk – leiate, et olete viimastel aastatel liialt vähe aega pühendanud oma lähedastele.

Kodune elu on sel aastal rahulik, mingeid suuri ümberkorraldusi te ei planeeri, kui ehk nokitsete koduaias ja mängite mööbli ümberpaigutamise mängu. Suhted partneriga on head, jätate teineteisele piisavalt vabadust ja hingamisruumi. Kumbki tegeleb oma asjatoimetuste ja hobidega. Koos võtate midagi huvitavat ette ehk märtsis ja aprillis. Võimalik, et vanemad vajavad teie abi, ning loomulikult ruttate kohe neile seda pakkuma.

Lastega suhtlete vabalt, lubate neil teatud kõhklustega olla nemad ise. Siiski ei kontrolli te nende igat sammu. Puistate üksteisele südant, kui nad juba suuremad on. Võtate üheskoos ette toredaid üritusi. Eriti soe ja usalduslik on läbisaamine aprillis, mais ja juunis.

Olete sel ajal ka ise aldis kõigist huvipakkuvaist üritustest osa saama. Käite palju teatris, sõpradel külas, reisite ega unusta ka sportimist. Igal juhul naudite kõike, mis teile huvi pakub. Tõenäoliselt võtate ette mõne välisreisi septembris või novembris ja kindlasti mõnda eksootilisse riiki, et silmaringi avardada.

Oma töös ja karjääris olete üllatavalt tegus ja aktiivne. Olete võimeline tegema ka rutiinseid töid ning imestate ka ise oma tubliduse üle. Sel aastal võib tööandja märgata teie väärt ideid ja töövõimet. Olete asjalik ja tegutsete sihikindlalt. Teie isiklikud aktsiad kolleegide silmis tõusevad oluliselt.

Hea aeg uue töökoha leidmiseks, läbirääkimiste pidamiseks. Edu saadab teid aasta ringi, kuid eriti novembris ja detsembris. Kasutage seda aastat tööga kindlustamiseks ka siis, kui on võimalus midagi juurde õppida või mingitele kursustele minna, olenemata teie vanusest. Olete ka ise üllatunud, kui distsiplineeritud te sel aastal suudate olla. Tööpakkumine nõuab eriala vahetamist.

Rahaga ümberkäimisel olete saamatu ja hajameelne. Kinnisvaratehinguil ja investeeringuil kasutage nõustaja abi. Vastasel korral võidakse teil nahk üle kõrvade tõmmata või langete varguse ohvriks. Ei oleks paha, kui keegi teie rahaasjadel silma peal hoiaks.
Tervis võib olla muutlik nagu Eesti ilm. Muret võivad teha vererõhk, seedehäired, hüppeliigesed.

KALAD

pisces-horoscopeNeptuun toob välja Kalade parimad omadused – leebuse, kunstilembuse, hoolivuse, ilutunnetuse, õrnuse. Kõige sellega olete ju igati harjunud ning see aasta pakub kõige selle kõrval teile palju uut, mida te veel kogenud pole. See teebki teie aasta väga huvitavaks ja annab uusi kogemusi tuleviku tarvis eri eluvaldkondades. Kunstiinimesed on produktiivsed.

Teile on tähtis töö ja karjäär, millest te tavaliselt eriti huvitatud pole olnud – olete hingelt ju loomeinimene. Sel aastal tunnete endas jõudu töötada täie jõuga ükskõik millisel tööpostil. Olete kohusetundlik ja väga kiire taibuga, saate hakkama ka rutiinse kontoritööga, te ei jää hätta sealgi, kus teilt nõutakse füüsilist jõudu. Kui olete töötu, oskate sel aastal kindlasti endale tööotsa leida või teete koguni oma firma. Julgete tunnistada ka oma eksimusi, kui neid peaks mingil põhjusel tekkima. Rahalised tehingud peate sel aastal võtma suurema kontrolli alla. Võite hetketuju ajel teha otsuseid, mida hiljem kahetsema peate. Pangaarvet tasuks kasvatada ka võimalikele mustadele päevadele mõeldes. Teile tuleks kasuks, kui usaldusväärne inimene teie rahaasjadel silma peal hoiaks.

Suhted elukaaslasega on suurepärased 11. augustist kuni aasta lõpuni. Austate, hoolite teineteisest. Olete romantilised, reisite palju, teil on teineteise seltsis hea olla. Oskate partneris näha uusi huvitavaid tahke, olete nagu äsja armunud. Kui suhtes on olnud jahenemist ja tüdimuse märke, siis nüüd algab teie kooselus justkui uus ajaarvamine. Üksikud Kalad tõenäoselt armuvad sel ajal ning pole sugugi välistatud, et nii mõnigi neist ujub abieluranda.

Oma kodus tunnete end hästi, kuid ei ole aega ega tahtmist midagi suurt muutma hakata. Pereliikmete ja vanematega suhtlete avatud hinge ja sooja südamega.

Lastega on teil soe ja toetav läbisaamine terve aasta vältel. Tegelete nendega üpris palju ning tunnete sellest siirast rõõmu. Üsna loogiline, et ka ise tahate osa saada meelelahutusüritustest, kogeda midagi päris uut ja erilist. Eriti aktiivne olete mais ja juulis. Suvine aeg soosib rannaromantikat ja mis võiks Kaladele rohkem sobida kui veekogu ääres viibimine. Nautige elu!

Tervis on hea, eriti augustini. Kui oletegi olnud haige, siis nüüd paranete kindlasti. Ka kroonilised haigused taanduvad. Veeprotseduurid ja massaaž on teile ülikasulik.

Edda Paukson

 

Horoskoop on meelelahutus. Horoskoobi järgi ei tohiks teha otsuseid, mis mõjutavad inimese isiklikku elu ja majanduslikku käekäiku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
miski pole võimatu
9 aastat tagasi

Telekast kuulnud vahel teda: “võib tulla, võib olla, võib minna, võib juhtuda, võib laabuda, võib õnnestuda, võib vedada…………..” Absoluutselt. Ma sellega teenida ei oska, aga öelda julgeks küll, võib, võib, võib…. Kõik on võimalik.

puuksu eda
9 aastat tagasi

aasta alguses tuleb vähe puuksu, suvel puuksutab kõvasti, sügisel tuleb puuksuga ettevaatlik olla, võib püksi tulla, talvel oled aga seltskonna hirm, puuksutad valimatult