Mäesalu kogus suurperedele 140 eurot annetusi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Innar Mäesalu arvo tarmulaInnar Mäesalu Kirimäel. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu liikme Innar Mäesalu kõnd läbi Läänemaa on esmaspäevase seisuga toonud Läänemaa suurperede liidule 140 eurot annetusi.

Liidu juhatuse liikme Margit Tülpi sõnul on annetused olnud vahemikus 2–21 eurot.

Endine maavanem Mäesalu kõndis vana aasta viimastel päevadel Dirhamist Virtsu, juhtides sellega tähelepanu Läänemaa suurperede Liidule. Tülp ütles, et see pole Mäesalul mitte ühekordne tähelepanu Läänemaa suuperedele, vaid ta on ka varem liidu üritustel osalenud. „Talle on see suurperede teema hingelähedane,” ütles Tülp.
Selle aasta alguses viib Mäesalu Läänemaa suurpered ka riigikoguga tutvuma. Margit Tülpi sõnul läheb toetusraha suuperede ürituste korraldamiseks ja peamiselt bussiarvete tasumiseks. „Muude asjadega saame ise hakkama,” ütles Tülp.

Liit korraldab igal aastal oma liikmesperedele mõne väljasõidu, sest muidu ei pääseks osa peresid liikumagi. Suureks abiks suurperedele on Tülpi sõnul perekaart, millega saavad suured pered soodustusi mitmes poeketis ja ka ajaviitepaikades. „Üle Eesti on sellega liitunud päris palju firmasid, kuid Läänemaalt on neid veel vähe,” lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tervemõistus
9 aastat tagasi

Kõndimine oli terviseedendamise projekt samal ajal ehk seitse ühe hoobiga.Tõepoolest kes teeb see jõuab.

jah
9 aastat tagasi

lõhkunud mõnele isata suurperele paarkümmend ruumi puid, oleks tolku olnud, aga see tyhipaljas eneseupitamine võõra mure arvel

kuule
9 aastat tagasi

innar,ma annan sulle 5000,jaluta aafrikkasse,aga tagasi pole vaja tulla.

mina
9 aastat tagasi

issanda loomaaed on kirju, elage ja tundke elust mõnu.

hm
9 aastat tagasi

viib suurpered riigikoguga tutvuma…..et nagu oma raha eest või ? ise maksab sõidu ja nende lõuna või ikkagi raha tuleb mujalt ?

suurpere
9 aastat tagasi
Reply to  hm

hädasti oleks vaja riigikoguga tutvuda, mis ma muidu neid lapsi trükin

julgelt edasi
9 aastat tagasi

Mina kuulsin turupeal et järgmisena hakkab endine maavanaema kasside ja koerte varjupaika toetama. seda teeb ta läbi sell et ühe kannika peale laseb panna kass teisel koera kiibi. Seejärel pidavat hakkama toetama üksikemasid kelle isad soome on läinud kolmanda lapse saamisel. lisapoonusena tõmbab vahepeal lõõtsa. Seejärel läheb luige larriy pildiga kandoome ja õhupalle kaubamana ettejagama. Igal juhul kes teeb see jõuab.

kas
9 aastat tagasi

Mäesalu ise pani 21 euri?

Saku Tume
9 aastat tagasi

Hästi! Kodanik, vast tead kus ajalehe toimetus asub, haara kaasa veel erinevad TV kanalid ja kuku kulistama. Loodan, et 8. jaanuari lehes on Sinust pikem lugu koos a/a numbriga. Tubli algatus!

kodanik
9 aastat tagasi

absurdiüritus. Lugesin ka eelmist LE artiklit, mees rääkis seal iseendast, mitte abivajajatest. Sama hästi võiksin õhtul vähihaigete mälestuseks õlut võtta, saaksin ka rohkem kui 140 kokku.