Lääne Elu paberleht laupäeval, 3. jaanuaril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20150103Lääne Elu käis vaatamas reaktiivlennukeid, mis iga päev Läänemaa kohal mürisevad

Hispaania õhuväelased võtsid reedel sakslastelt üle Baltikumi õhuruumi turvamise ja Lääne Elu käis Ämari lennuväebaasis tähtsat sündmust kajastamas.

Loe homsest Lääne Elust, kas samasugune või veelgi tõhusam õhuturbe toimib ka aastal 2025.

Kümme aastat jaanuaritormist

9. jaanuaril möödub 10 aastat ühest suurimast looduskatastroofist, mis on Läänemaad viimase poolsajandi jooksul tabanud.

2005. aasta jaanuaritormiga võrreldavas kategoorias on vahest ainult 1967. aasta augustitorm, mis niitis omal ajal tohutus koguses metsa ja viis pealt näiteks Haapsalu raudteejaama perrooni katuse.

Loe homsest Lääne Elust, kui palju tegi 2005. aasta jaanuaritorm Läänemaal kahju ning vaata pilte, mille tegi Arvo Tarmula tollasest katastroofist.

Läänemaa noored lõid kaasa üleriigilises projektis

26 Läänemaa ühisgümnaasiumi (LÜG) abiturienti osales kogukonnapraktika raames vabaühenduste töös, näiteks oldi abiks kodutute varjupaigas ja aidati korraldada tantsurühma Läki Tantsule! kontserti.

LÜG on üks kuuest koolist, kes osales üle-eestilises kogukonnapraktika kampaanias.

Loe homsest Lääne Elust, miks otsustas LÜGi ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Kalle Lõuna oma õpilastega selles projektis osaleda ja millised olid praktikal käinud noorte muljed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments