Läänemaa JK kaotas Martin Reimi klubile 0:1 (Täiendatud, lisatud galerii!)

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 16

Läänemaa jalgpalliklubi (JK) kaotas pühapäeval Martin Reimi jalgpalliklubile 0:1, võiduvärav sündis suluseisust.

See oli hooaja viimane mäng. Läänemaa JK lõpetas Eesti meistrivõistluste teise liiga läänetsooni tagantpoolt kolmandal kohal, mis tähendab, et tuleb minna üleminekumängule kolmandas liigas kolmandale kohale jäänud Imaverega.

Pühapäevane mäng ei olnud kõige säravam, sooja oli umbes kuus kraadi, puhus külm tuul. See jättis oma pitseri ka mängule.

Reimi kasvandikud lõid esimesel poolajal võiduvärava suluseisust, kuid kohtunik seda ei näinud ja värav luges. Värav läks kirja 5. mänguminutil liiga suurimale väravakütile Karl Anton Sõerdele.

Läänemaa mängija ja treener Mart Pulst ütles, et Viimsi mängija oli vähemalt kaks meetrit suluseisus. „Aga jalgpallis tuleb ise mees olla ja väravaid lüüa, mis siin ikka kohtunike süüdistada,” ütles Pulst.

See värav pani kogu mängule pitseri, Läänemaa üritas pärast seda kogu mängu viigiväravat, aga löömata see jäi.

Ühe korra pääses ka Läänemaa tubli väravakütt Martin Salf silmitsi Viimsi väravavahiga, aga pall jäi võrku löömata.

„Salf ei värista jalga, eelmine kord lõi kolm väravat, seekord jäi löömata,” ütles pärast mängu Läänemaa JK treener Aavo Tomingas. „Rünnak on meil nõrk koht, just rünnaku lõpetamine. Poisid on ülikoolis, trennis käivad ainult noored. Jalgpallis tuleb minna ja lüüa, kui palju neid võimalusi ühes mängus ikka antakse.”

Läänemaa JK lõpetas mängu kümne mehega. Rener Uibopuu sai 53. minutil kollase kaardi sissesõitmise eest ja teist korda teenis ta kollase 79. minutil, kui tõmbas vastase maha karistusala joonel.  Sellele järgnenud trahvilöök väravaraamidesse ei jõudnud.

Vähemusse jäämine oluliselt mängupilti ei muutnud. Läänemaa üritas, kuid nagu ütles ka treener, siis rünnaku lõpetamine on Läänemaa nõrk koht. Eile olid platsil ka praegu kaitseväes aega teenivad ründaja Bert Rotberg ja väravavaht Hendrik Siht. Viimane kippus mängu lõpuminuteil kangesti üle keskjoone vastase värava alla, kuid treener nii riskantset rünnakut teha ei lubanud.

„Poisid olid mängul tahtmist täis. Peaagu kõik poisid olid kohal, keda tahtsime. Mõni kaart tuli küll natuke kergelt. Kui Uibopuu esimese kaardi sai, siis ta mängis palli, ei olnud tald ees ega midagi,” ütles Tomingas. „Mehed hakkasid üle söötma, poolajal rääkisime, et vähem palli vedamist, paneme palli kiiresti käima teeme söödu ja kõik.”

Viimsi klubil oli kaasa ka kümmekond poolehoidjat, kes suutsid trummi ja valjuhääldiga teha kõvemat lärmi kui vaoshoitud Läänemaa toetajad. Viimsi fännide trummipõrinat oli üle poole linna kuulda.

Fotod: Andrus Karnau

jalgpall reim

IMG_8697 IMG_8698 IMG_8702 IMG_8699 IMG_8710 IMG_8714 IMG_8717 IMG_8733 IMG_8740 IMG_8759 IMG_8761 IMG_8766 IMG_8769 IMG_8771 IMG_8774

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pealtvaataja
9 aastat tagasi

Rotberg pole kunagi ründes mänginud, täitsa kaitsja. Selle vea võite ära parandada. Üldiselt, treenerite arvamused ja kommentaarid kahjuks väga mannetud.

Andres
9 aastat tagasi

Andrus karnau!!!-vaadanud Staadioni tänava poole tibüünidele…-seal pandi ikka täitsa avalikult tina!!!

Andres
9 aastat tagasi

Pealtvaatajiad oli paarkümmend ja nendestki pooled purjus…osad neist päris kapitaalselt…Minu kõrval kulistasid 2 vänni Lauaviina lausa pudelist ja ilma pealejoogita…
Ise olin purukaine!!!-kardan,et jäin vähemusse…
Läänemaa Klubi oli tehniliselt üle igas mõttes…-lihtsalt see alguses värav juhtus…Mustad olid pidevalt pikali ja hädaldasid…Mustade poolel oli ju kogu mäng 90 prossa…Kollastes särkides tegelased olid neist ilmselgelt füüsiliselt kui ka tehniliselt lihtsalt üle!!!

Nimi
9 aastat tagasi

see treener on täiesti lohh, kui ei oleks sjuukest treenerit, siis võiskond oleks tabeli keskel! Eelmise ja üleeelmisel aastal mängis võistkond paremini. Aga tema treeningud on mõtetud.

Kodanik
9 aastat tagasi

kas viimsi mängijad mäkdoonaltsi kuponge ka jagasid pärast mängu?

elmo
9 aastat tagasi

kahjuks tahtis viimsi seda mängu rohkem võita kuigi läänemaal oli palju rohkem kaalul, kas asi on treeneris või tõesti tase ei vea välja

zprott
9 aastat tagasi

laga, seega lasi küljekohtunik praagi läbi.