Taebla lasteaias oli tulekahju

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Reede hilisõhtul kell 22.30 said päästjad teate, et Taebla lasteaiast on näha suitsu ja leeki.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Piret Seire teatel selgus sündmuskohal, et põles lasteaia ehitusjärgus oleva hoone tiivas üks ruum.

Haapsalu ja Risti kutselised ning Palivere vabatahtlikud päästjad kustutasid põlengu ning tuulutasid ruumid. 

Tulekahju tagajärjel hävis kivist hoones ruum, millest põleng alguse sai. Lisaks sai veel kolm ruumi tule- ja veekahjustusi ning kogu hoones on suitsukahjustus.

Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus. 

 

Fotod päästeamet

IMG_2133 IMG_2134 IMG_2135 IMG_2137 IMG_2138 IMG_2139 IMG_2140 IMG_2141

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
17 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mina
9 aastat tagasi

Lugejaga ühel meelel. Kui sa ise ei torgi ei torgita sind ka. Mõni inimene ei saa kohe torkimatta elada muud kui nõelaks aga neid susijaid leidub igal pool lihtsalt ei tasu neist välja teha nad ei ole seda väärt.

Lugeja
9 aastat tagasi

Taebla õllelibistajate seltskond on ikkagi ikka vägagi viks ja viisakas võrreldes nende kodanikega, keda pealinna trammides ja bussides võib kohata!

mina
9 aastat tagasi

anta jutt jumala õige igas maakohas on poe ümbrus õhtuti paras jutuajamis koht mis siis halba.Taebla tõesti ilus koht eriti poe juures need suured puud ja suht puhas.Need vingujad pole ise nagu noored olnudki võtaks aastakümneid tagasi ja tuletaks meelde.Nagu igas koolis oma Toots nii igas külas oma patuoinas.

anta(kuki)
9 aastat tagasi

taebla ei ole mingi vaeste maja paradiis sealt tulevad ja sirguvad korralikud inimesed ja kui on ringi pargil pinkidel vanad siis see normaalne nemad on oma elu töö teinud ja rüüpavad õlut muidugi ei ole see hea aga kui inimesed üksteisi tunnevad siis pole ju hullu ja muidugi noored kes teevad õhtuti sigadusi siis las teevad aga mõistuse piires küll sealt tuleb neile kogemusi eluks ette .kui meenutan enda aega siis küll polnud mingeid probleeme seal vanadega kellel oli pereliige neile ikka mainiti et su (isa,vend,ema )on põõsa all .aga lasta aia kohta oma aja on ära eland küll aga… Loe rohkem »

Mikk
9 aastat tagasi

Taebla on ilus koht elamiseks.

mina
9 aastat tagasi

teadjale nii palju et ega see ainult Taebla paradiisis pole igas maakohas on mehed õhtul just nimelt poe ümbruse ära likvideerinud oma õlle pudeliga siis jätkub juttu kauemaks ja kohe on kohal pompsikud suutäit kerjamas.Kõiki ei tasu ikka ühte patta suruda tuleb tänulik olla et siia ikka rahvast juurde tuleb. Suur pere on ikka suur pere ja hoitakse rohkem kokku ja kui ei meeldi valikuvõimalus on alati olemas tuleb otsida koht kus töllerdajaid pole aga vaevalt leiad

Leo
9 aastat tagasi

Töid teostas Oü sulane? Hea, et maja püsti jäi:)

M
9 aastat tagasi
Reply to  Leo

Ei olnud.

Täpsi
9 aastat tagasi

Hanke võitis kõige odavam pakkuja, sealt ka siis kvalifikatsioonita ehitajad, kes tuleohutusest ei hooli.

Andres
9 aastat tagasi

kinnitamata andmetel seal ehitusel selliseid inimesi oli töötamas,kes kellut ainult pildil varemalt näinud…ilmselt mõni relakaga midagist heegeldas nendest nn.-ehitusmeistritest-…

Teadja
9 aastat tagasi

Taebla on koht kuhu kolitakse siis, kui enam kuskil olla ei saa. Vaestamaja paradiisi värav. Vaadake mis näod seal pargis ja poe ees ringi tõllerdavad.

paks IVO
9 aastat tagasi
Reply to  Teadja

No mis sa töllmokk läkutad. Istun jah seal pargipinigi peal ja rüüpan õlut. Too mulle parem uus õlle ja astu kampa.

Peenike IVO
9 aastat tagasi
Reply to  Teadja

Vali sõnu, Teadja. Me kõik teame kes sa oled.

Jaanika
9 aastat tagasi
Reply to  Teadja

Huvitav, kus sinusugused siis elavad kah..