Politsei: Palivere lähistel sõitis Mazda üle katuse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Politseilogo26. septembril kella 02.23 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 46,8. kilomeetril, kus sõiduk Mazda Premacy, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõigust mitteomav 23-aastane Raido, kaotas juhitavuse sõitis kraavi ja rullus üle katuse. Juhil oli turvavöö nõuetekohaselt kinnitamata ja ta kukkus sõidukist välja. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mari-Liis
9 aastat tagasi

Ma loodan küll, et ta ükskord õpib enda tegudest ja ei teee enam lollusi, nagu rooli istumine ilma juhtimisõiguseta. 🙂

Paliverelane
9 aastat tagasi

Meil siin kihutavad pidevalt igasugused jobud nii öösel kui ka päeval ringi oma autodega . Mis sest , et meil elab alevikus ka politseinik . Tundub , et ei ole tema asigi , mis Paliveres toimub ! Võiks ikkagi meie roolijoodikuid ohjas hoida ! Me kõik ju teame , kes need uljaspead on .Kui see Raido on üks nendest , siis on ju hästi ! Loodan , et edaspidi rooli ei istu ! Hea on see , et sai ise kannatada , aga mitte keegi teine !

Anonymous
9 aastat tagasi

Küll need pahatahtlikud kommenteerijad ka omad vitsad saavad, siis loeb ta sarnaseid kommentaare juba enda kohta. 🙂

Kalle
9 aastat tagasi

Inimesed,olgem mõistlikumad,me kunagi ei tea mis meid endid ees ootab,ei ole vaja jama suust välja ajada karma välg on kahjuks olemas jah.

kõvad tegijad
9 aastat tagasi

Kommenteerides on kõik kõvad mehed. Kui endal sitt kaelas, siis on pisarates nagu väikesed plikad. Hoidke suu kinni parem!!

kuulge...
9 aastat tagasi

Te ei tea mis tunne on ta lähedastel. Vahet eiole, kas inimene tegi tahtlikult või ei, mida tra laimate siin. See kõik läheb nii HINGE.

kuulge...
9 aastat tagasi

Te olete jobud 🙁

Hapu
9 aastat tagasi

See olevat tal tahtlik plaan olnud.

Keegi
9 aastat tagasi

Suht irooniline. Vennal on facebookil avariilise auto pilt mis on lahti lõigatud ja naerab selle üle. Ja nüüd ise nii ? Karma maksab kätte.

sr
9 aastat tagasi
Reply to  Keegi

kui sa sellest asjast midagi ei tea , siis mida sa kommenteerid ?? see ei puutu üldse siia , et selline pilt on seal ning esiteks see seal polnud avariiline .

Mare
9 aastat tagasi

Ta väga sitas seisus haiglas ja teil ikka midagi iriseda !? ahah võtke kokku end äkki see oli tal tahtlik tegu?