0

Kirbla küla Jaanimäe (endine Suurlauda) maaüksuse detailplaneeringu avalik väljapanek

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Lihula Vallavalitsus võttis 8.7.2014. a korraldusega nr 253 vastu Kirbla külas asuva 25,2 ha suuruse Jaanimäe (endine Suurlauda) maaüksuse (katastritunnus 41103:001:0267) detailplaneeringu.
Tootmismaa sihtotstarbega Jaanimäe maaüksusel (katastritunnus  41103:001:0267) asuvad OÜ Kirbla loomakasvatushooned. Planeeringu eesmärk on Jaanimäe maaüksusest eraldatavale maaüksusele Tele 2 Eesti ASi mobiilsidemasti püstitamine, moodustatavate maaüksuste piiride, sihtotstarvete, hoonestusala, ehitusõiguse, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha ning liiklus- ja parkimiskorralduse, juurdepääsuteede asukoha ning teeservituutide kindlaksmääramine.
    Jaanimäe (endine Suurlauda) maaüksuse detailplaneeringu avalik väljapanek on 6.–19. oktoobrini Lihula vallamajas Jaama 1, Lihula, Kirbla raamatukogus ning Lihula valla interneti koduleheküljel http://www.lihula.ee.
    Vastuväiteid ja ettepanekuid saab esitada kirjalikult avaliku väljapaneku lõpuni aadressil Lihula Vallavalitsus, Jaama 1, 90302 Lihula, Läänemaa, või e-aadressil vallavalitsus@lihula.ee.

Lihula Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz