Kirbla küla Jaanimäe (endine Suurlauda) maaüksuse detailplaneeringu avalik väljapanek

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Lihula Vallavalitsus võttis 8.7.2014. a korraldusega nr 253 vastu Kirbla külas asuva 25,2 ha suuruse Jaanimäe (endine Suurlauda) maaüksuse (katastritunnus 41103:001:0267) detailplaneeringu.
Tootmismaa sihtotstarbega Jaanimäe maaüksusel (katastritunnus  41103:001:0267) asuvad OÜ Kirbla loomakasvatushooned. Planeeringu eesmärk on Jaanimäe maaüksusest eraldatavale maaüksusele Tele 2 Eesti ASi mobiilsidemasti püstitamine, moodustatavate maaüksuste piiride, sihtotstarvete, hoonestusala, ehitusõiguse, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha ning liiklus- ja parkimiskorralduse, juurdepääsuteede asukoha ning teeservituutide kindlaksmääramine.
    Jaanimäe (endine Suurlauda) maaüksuse detailplaneeringu avalik väljapanek on 6.–19. oktoobrini Lihula vallamajas Jaama 1, Lihula, Kirbla raamatukogus ning Lihula valla interneti koduleheküljel http://www.lihula.ee.
    Vastuväiteid ja ettepanekuid saab esitada kirjalikult avaliku väljapaneku lõpuni aadressil Lihula Vallavalitsus, Jaama 1, 90302 Lihula, Läänemaa, või e-aadressil vallavalitsus@lihula.ee.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments