Sukles ja Lipstok võtsid veerand miljonit dividende

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

sukles

Haapsalu linnapea Urmas Sukles kontrollib ka linna üht mõjukamat turismiettevõtet. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Haapsalu mõjukaim äri- ja poliitsõpruskond võttis mullu ligi miljon eurot dividende.

Valdusfirma Haapsalu HMR maksis eelmisel aastal oma neljale osanikule Urmas Suklesele, Toomas Vilosiusele, Andres Lipstokile ja Ain Hanschmidtile kokku 0,9 miljonit eurot dividende ehk igale omanikule 236 000 eurot.

Haapsalu HMR omab enamusosalust Fra Mare spaas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
29 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
IHHAAA
9 aastat tagasi

http://www.youtube.com/watch?v=xzas5qr_t9o
Millal uus jam tuleb kutsuks Seagali ka

kodanik
9 aastat tagasi

mis mudamaffia ? kas haapsalus üldse veel kaevandatakse muda ? minuteada viimati oli see täiesti välja suremise äärel kuna keegi ei toeta ja niisama kaevandamine omal käel toodab ainult suurt kahjumit.

vaba maailm
9 aastat tagasi

las koerad hauguvad,aga karavan liigub ikka edasi.

ruuduline maailm
9 aastat tagasi
Reply to  vaba maailm

sellel karavanil oleks siis ammu aeg juhtide pädevus kahtluse alla seada, sest EKSPRESSIST loeme et iga aktsionär sai 565 625 euri preemiat läänemaa tööliste koorimise eest. seega võib see maailm mingil hetkel üsna ruuduliseks minna.

Jaak
9 aastat tagasi

VEB Fond võttis dividende.

Juhhannes
9 aastat tagasi

Äripäev korraldab maakondades ettevõtluspäevi, ettepanek korraldajatele – Sukles võiks jagada kogemusi, kuidas seesugust äri nii tulemuslikult ajada. Ehk on uutel ärisse sukeldujatel midagi ka õppida.

Toomase maagilised trussikud
9 aastat tagasi

Kui taasturavi ehitus seisis raha taga siis seisis ka fra mare ehitus. Nüüd taastusravil läheb hästi ja ka fra marel ilusad dividendid. Ärge ilkuge Urmase kallal muidu veel vihastab ja läheb soome tööle! SEDA TAHATE VÕI? HAKAKE ISE TÖÖLE!

kaarel
9 aastat tagasi

eks nüüd aetakse tasku seda raha, mis omal ajal ehituse käigus taastusravilast pihta sai pandud

ansap
9 aastat tagasi

mulle meeldib küll sellises kriisis elada

Leo
9 aastat tagasi

Mis te ilgute Urmase kallal. Mehel pea töötab, võtab sealt kus võtta on ja kusjuures tegu on veel multitalendiga. Ajab edukalt äri, juhib linna ja seda kõike villise roolis olles. Tehke järgi või võtke uued õlled

leole
9 aastat tagasi
Reply to  Leo

Õige mitte ilkuma ei peaks vaid kitlipeale tuleks anda. Nagu hunt kriimisilm 9 ametit kõik on tegemata. Selliseid talente meil küll tarvis ei ole. Rahvas on näljas ja paljas ning ei taha läänemaal elada ja see on fakt.

nõus Leoga
9 aastat tagasi
Reply to  leole

lv-st leiaks teisigi,kes oma tööga hakkama ei saa,samas aga nagu hitlerit linnas ringi liiguvad-mina ja maailm stiilis, mida sellistega küll tegema peaks?

juss
9 aastat tagasi

kui palju laisku ja lolle haapsalus elab! kas arnu kõrts on suletud?