0

Rakvere teater toob Haapsallu kaheksa armastavat naist

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rakvere teater annab kolmapäeval, 1. oktoobril kell 19 Haapsalu kultuurikeskuses külalisetenduse komöödiaga „8 armastavat naist“.

Elas kord mees, tubli ja hea mees. Mehe ümber keerles kaheksa naist. Naised tantsisid mehe ümber oma tavalist tantsu – elutantsu… Armastada, olla armastatud, saada armastatuks. Saada, saada, ainult midagi saada ja saavutada!?

„Naised on liblikad pimedal ööl: mida heledam on tuli, seda rohkem lendab neid kokku,“ on öelnud Tammsaare.

Selles naeru ja pisaraid täis komöödias on selleks tuleks mees, kelle ümber keerlevad kaheksa naist – tütred, abikaasa, õde, ämm, käli ja teenijad. Naised, kes elavad maalilises maahäärberis oma muinasjutuliselt kaunist ja muretut naiseelu. Naised, kelle ainsaks sooviks on armastada, olla armastatud ja saada armastatuks.

Siis aga kostab ülakorruselt karjatus ja ning ühtäkki hakkab selguma, et muinasjutunaistelgi on muresid, saladusi, soove ja motiive, mida teistega ei jagata. Ja kuigi kuritegelik, on see kõik ka väga naljakas ja eluline.

Etenduses saavad kokku Rakvere Teatri kaheksa endist ja praegust näitlejannat. Nad ei ole lihtsalt naised, vaid maahäärberisse lõksu jäänud kaheksa eripalgelist ja armastavat naist, keda kehastavad Ines Aru, Anne Veesaar, Ülle Lichtfeldt, Marin Mägi-Efert, Maarika Mesipuu-Veebel, Liisa Aibel, Helgi Annast ja Silja Miks.

Lavastas Eili Neuhaus.

Fotod: Gabriela Liivamägi

Rakvere_Teater_8_armastavat_naist_1600 Rakvere_Teater_8_armastavat_naist_1600_2 Rakvere_Teater_8_armastavat_naist_1600_3

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz