0

Galerii: Lahing Tagalahel

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna õhtul toimus Haapsalu Tagalahel lahing, mille pidasid maha kullid ja varesed.

Ornitoloog Tarvo Valker ütles, et röövlind, kellega vares kakles, oli roo-loorkull.

Ühe paari võitlus on fotodel näha. Vares ei tundnud kulli ees vähimatki aukartust.

Fotod: Urmas Lauri

 

Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri Kotkas vs vares urmas lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz