0

Raiespordi maailmameistrivõistlustelt tuuakse koju vähemalt üks medal

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taavi Ehrpais võitis raiespordi maailmameistrivõistlustel kombineeritud järkamises hõbemedali.

Raiespordi 31. maailmameistrivõistlustel Šveitsis Brienzis autsustati eile (12.09.2014) hilisõhtul platsialade medaliste. Kombineeritud järkamises võitis hõbemedali Eesti meeskonna liige Taavi Ehrpais.

202 punkti kogunud Taavil tuli alla vanduda vaid Urs Amstutzile Šveitsi I meeskonnast ja seda vaid ühe punktiga. Kolmandaks tõusis sel alal Martijn Meijer Hollandist, kuid tema punktiskoor oli juba madalam – 198.

Teistel Eesti võistlejatel nii hästi ei läinud, Andres Olesk jäi sel alal viiekümne viiendaks ja Sulev Tooming viiekümne seitsmendaks. Eraldi arvestuses võistlev juuniorsportlane, Pliverest pärit Jarro Mihkelson pälvis kombineeritud järkamises kolmeteistkümnenda koha.

Täna on võistlustel ees meeskondlik teatevõistlus (ei lähe maailmameistrivõistluste punktiarvestusse) ja laasimine. Seejärel selguvad hilisõhtuks juba individuaalsed ja meeskondlikud maailmameistrid.

Fotod: Eesti Metsaselts

Ehrpais Ehrpais

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz