Lihulas on loomisel Naiskodukaitse jaoskond

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula kaitseliitlased remondivad staabiruume ning loomisel on ka Lõuna-Läänemaa Naiskodukaitse jaoskond.

„Reedel oli malevale ja eriti naiskodukaitsjaile tõsine ja tähtis päev päev. Alus pandi Naiskodukaitse Lihula jaoskonna loomiseks,“ ütles Kaitseliidu Lääne maleva pealik Arnold Juhans. „Paberid on vaja kokku panna ja jaoskond hakkab tulema.“

Juhansi sõnul on Lõuna-Läänemaa kaitseliitlased vaikselt staabiruumide remondiga Lihula mõisas algust teinud. “Seal on mehed väga tublid,“ tunnustas pealik.

Vajamineva raha on Lääne malev ruumide remontimiseks teenitud. „Võiksime firma peale võtta ja ära teha, aga Lihula mehed tahavad kõik oma kätega ise teha,“ lausus Juhans.

Kaitseliidu Lääne malev saab 27. septembril 97 aastaseks. Aastapäevapidu peetakse aga 31. oktoobril. „Huvi on hästi suur, Poolast tuleb kindral ja toetajaliikmeid, kohal on kindlasti ka sakslased,“ ütles malevapealik Juhans.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments