Laupäeval on Haapsalus seiklusspordivõistluse Ace Xdream finaal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

X-dreamLaupäeval saab Haapsalu lnnusehoovist stardi seiklussarja Ace Xdream selle hooaja finaal, stardijoonele koguneb ligi 700 seiklejat. Heitlus sarja võitmise nimel saab olema väga pingeline, sest hetkel on võitmiseks võimalusi veel mitmel võistkonnal.

„Oleme sellel hooajal oma osalejaid üsnagi palju väntsutanud, küll Aidu karjääris, küll Jõelähtme karjäärides ja rabades,“ lausub peakorraldaja Sten-Eric Uibo. „Seega sobib Haapsalu heaks kontrastiks: oma armsa vanalinna, uhke piiskoplinnusega ja kerge reljeefiga, et sari positiivsete tunnetega lõpetada. Samas ei saa loomulikult unustada, et Haapsalu on tuntud oma ravimuda poolest…“ muigab Uibo.

Haapsalu võistlusele tasub kindlasti tulla raja äärde kaasa elama, sest paljud tegevused toimuvad otse linnasüdames ja on lihtsasti leitavad. Parim võimalus võistluse jälgimiseks on hankida võistluskeskusest RMK Avatud raja kaart, kuhu on märgitud võistlejate liikumine koos kellaaegadega.

Ace Xdream on seiklusspordivõistlus, kus 3-liikmelised võistkonnad otsivad maastikule peidetud kontrollpunkte, läbides rada jalgsi, ratastel ja kanuuga. Rajal ootavad lahendamist ka erinevad lisaülesanded.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments