0

Elmar Vaher: aitäh, et aitasite meil tagada visiidi turvalisust!

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti seni suurim politseioperatsioon möödus Politsei- ja Piirivalveameti peadirektori Elmar Vaheri sõnul tänu inimeste mõistvale suhtumisele ilma ühegi tõsisema vahejuhtumita.

„Politsei jaoks tähendas tänane päev mitmenädalase põhjaliku eeltöö ning Eesti seni suurima julgeolekuoperatsiooni kulminatsiooni,“ ütles Elmar Vaher. „Hetkel, mil Ameerika Ühendriikide president on juba Eestist lahkunud ning teel NATO tippkohtumisele, saame tõdeda, et visiidi turvalisuse tagamine möödus ilma ühegi olulisema vahejuhtumita.“

„Politsei- ja Piirivalveamet tänab oma häid koostööpartnereid, kes visiidi turvalisust aitasid tagada, kuid meie kõige suuremad tänusõnad kuuluvad täna kõigile Eesti inimestele. Päeval, mil kogu maailma pilgud olid meie armsal Eestil, näitasime kõigile, et oleme väärikas ja turvaline riik. See päev oli hea visiitkaart kogu Eestile. Aitäh teile!“

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz