0

Lääne maavalitsuse uus õigusnõunik on Roger Uusmaa

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

õigusnõunikTäna alustas Lääne maavalitsuses õigusnõunikuna tööd Läänemaalt pärit Roger Uusmaa (pildil).

Konkursil, kus osales neli inimest, osutus valituks Uusmaa muuhulgas mitme varasema töökogemuse poolest avalikus sektoris, teatatakse maavalituse veebilehel.

Uusmaa on töötanud juristina kaitseväes ning olnud praktikal Lääne ringkonnaprokuratuuris ja riigikantseleis. Enne maavalitsusse tulekut oli Roger Uusmaa Pro Jure õigusbüroo juhatuse liige ja osanik. Tänavu jätkab ta õpinguid ka TLÜ õigusakadeemia magistriõppes.

Õigusnõuniku peamised ülesanded on kõigi maavalitsuse osakondade juriidiline nõustamine, järelevalved, omandireformi- ning maaküsimused ja riigihanked.

Maasekretär Kristel Jupitsa sõnul otsustati Rogeri kasuks kuna lisaks kogemustele on tegemist teotahtelise värskete teadmistega noore inimesega.

Maavalitsuse eelmine õigusnõunik Mihkel Roos alustas tööd mullu veebruaris ning töötas sellel ametikohal alla aasta. Roos lahkus maavalitsusest omal soovil. „Ta soovis töötada kohtusüsteemis,“ ütles maavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Maris Saar.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz