5

Galerii: Politseinikud aitavad lapsi kooliteel

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Fotod: Arvo Tarmula

Politsei põhikooli juures (2) Politsei põhikooli juures (3) Politsei põhikooli juures (5) Politsei põhikooli juures (6) Politsei põhikooli juures (7) Politsei põhikooli juures (9) Politsei põhikooli juures (10) Politsei põhikooli juures (11) Politsei põhikooli juures (13) Politsei põhikooli juures (14) Politsei põhikooli juures (16) Politsei põhikooli juures (19) Politsei põhikooli juures (22) Politsei põhikooli juures (23)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Avo
Avo

Kas see on kusagilt naljanurgast:” Politseinikud aitavad….”
Eesti politsei peaülesanne on kõikvüimalike vahenditega raha kogumine trahvide abil.

Tõsi
Tõsi

Kindlasti nii mõnigi esimese klassi võsuke sai 40 eurot teeületamise eest vales kohas.

:D
:D

ma arvan, et nad pigem ikka hirmutavad neid lapsi:D niiet lapsevanemad ärgu siis lastega õiendagu, kui õpsid kaebavad, et lapsed pole kooli jõudnudki:D pole laste süü, kui mingid gorillad neid koolimaja ukse ees hirmutavad ja nad lihtsalt on sunnitud ringi keerama ja minema kaupsi taha suitsule ja siidrile:D

junn
junn

ei tea miks nii rumal küsimus.

kunn
kunn

Ei tea miks nad relvastatult kooli ees seisavad.

wpDiscuz