2

Galerii: Haapsalu põhikooli avaaktus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Fotod: Arvo Tarmula

Haapsalu põhikooli aktus (1) Haapsalu põhikooli aktus (2) Haapsalu põhikooli aktus (4) Haapsalu põhikooli aktus (5) Haapsalu põhikooli aktus (6) Haapsalu põhikooli aktus (7) Haapsalu põhikooli aktus (8) Haapsalu põhikooli aktus (9) Haapsalu põhikooli aktus (10) Haapsalu põhikooli aktus (11) Haapsalu põhikooli aktus (12) Haapsalu põhikooli aktus (13) Haapsalu põhikooli aktus (14) Haapsalu põhikooli aktus (15) Haapsalu põhikooli aktus (16) Haapsalu põhikooli aktus (17) Haapsalu põhikooli aktus (19) Haapsalu põhikooli aktus (20) Haapsalu põhikooli aktus (21) Haapsalu põhikooli aktus (23) Haapsalu põhikooli aktus (24) Haapsalu põhikooli aktus (26) Haapsalu põhikooli aktus (27) Haapsalu põhikooli aktus (28) Haapsalu põhikooli aktus (29) Haapsalu põhikooli aktus (30) Haapsalu põhikooli aktus (31) Haapsalu põhikooli aktus (32) Haapsalu põhikooli aktus (33) Haapsalu põhikooli aktus (34) Haapsalu põhikooli aktus (35) Haapsalu põhikooli aktus (36) Haapsalu põhikooli aktus (37) Haapsalu põhikooli aktus (38) Haapsalu põhikooli aktus (39) Haapsalu põhikooli aktus (40) Haapsalu põhikooli aktus (41) Haapsalu põhikooli aktus (42)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
aktus
aktus

õues?

aktus
aktus

Mis sa ise arvad? 🙂

wpDiscuz