1

Täna hommikul ei töötanud Tallinna maantee – Jaama tänava ristmiku foorid

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Täna hommikul tööle suundunud kodanik andis Lääne Elule teada, et kell 7.45 ei põlenud Tallinna maantee  –  Jaama tänava ristmiku fooride tuled.

"Ilmselt oli tegemist hetkelise voolukatkestusega," ütles Taivo Nõupuu Haapsalu Linnamajanduse AS-st. Nõupuu sõnul liikus ta ise seal 8.05 paiku ning siis foorid töötasid. Nõupuu kinnitas, et ühtegi kaebust tema andmetel fooride töö kohta täna tulnud pole.

"Hetkelise voolukatkestuse järel taastub fooride töö automaatselt," ütles Nõupuu. Selliseid voolukatkestusi tuleb Nõupuu sõnul ette näiteks siis, kui elektrifirmas on kõrgepingeliinitööde tõttu vajalik elektri ümberlülitamine.

Suuremaid fooride rikkeid pole Nõupuu sõnul viimasel ajal olnud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
egon
egon

Hetkeline katkestus see kindlasti polnus sest viisin naise hommikul kell 5.45 bussipeale ja siis juba ei töödanud vaid olid kustunud.

wpDiscuz