Erki Mitman krooniti kümnevõistluse kuningaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

 10-võistluse võitja Erki Mitman ja treener Kaja LadvaKümnevõistluse võitja Erki Mitman ja treener Kaja Ladva. Foto: Erakogu

Eesti mitmevõistluse meistrivõistlusted toimusid Rakveres erinevates vanuseklassides.

B-klassis (kuni 15 aastased) oli vaieldamatu favoriit Haapsalu Kergejõustikuklubi sportlane Erki Mitman.

Esimese ala 100m jooksu lõpetas Erki 12,28-ga ning oli seitsmes. Teine ala kaugushüpe oli veidi dramaatiline, sest kaks esimest katset olid küll pikad aga napilt üleastutud. Kolmas katse tõi aga suurepärase isikliku rekordi 6.07, ja paremuselt teise tulemuse. Kuulitõukes tõukas Erki 15.09, mis oli 19 mitmevõistleja arvestuses sauti paremuselt teine tulemus. Oma lemikalal kõrgushüppes hüppas Erki 1.77-ga alavõidu. Viimase, viienda alal 400m jooksus, sai Erki kirja suurepärase isikliku rekordi 55,45 ning lõpetas esimese päeva kindla liidrina.

Teine päev algas 110m tõkkejooksuga, kus Erki jooksis välja uue rekordi 15,99 ning oli neljas. Kettaheites heitis ta 47.72 ning oli teine. Teivashüppes jälle korralik rekord ning teine koht 3.40-ga. Odaviskes tuli väike tagasilöök 44.18-ga. Viimase ala 1500m starti läks Erki juba ülekaaluka liidrina ja vormistas võidu 5.22,24.

Erki Mitman võitis 10-võistluse uue maakonnarekordi 6132 punktiga, edestades teist kohta üle 300 punktiga.

Mitmevõistluse võitja treeneri medali sai Kaja Ladva.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments