0

Olari Taal ja Jüri Käo lahkuvad Eesti Energia nõukogust

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti Energia nõukogu esimees Jüri Käo ja nõukogu liige Olari Taal lahkuvad ettevõtte nõukogust, kirjutati Postimehe majandusportaalis.

Eesti rahandusminister Jürgen Ligi ütles, et Olari Taal lahkus nõukogust sellepärast, et teda määras ametisse eelmise valitsuse majandusminister, IRLi poliitik Juhan Parts. "Eks ta siis nüüd oletab, et uue majandusministri ettepanekul on nõukogu koosseis niikuinii teine," arvas Ligi.

Ligi ütles, et ta kahetseb mõlema mehe lahkumist ettevõtte nõukogust ja tal pole kummagi suhtes ühtegi pretensiooni ega etteheidet. "Mõlemad on head mehed. Mõlemast pean väga lugu," sõnas ta. "Mul on kahju, et head kogenud juhid ära lähevad."

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz