0

Maakonnaliini nr 20 Haapsalu–Lihula–Virtsu bussisõiduplaani muudatus 1. augustist

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Arvestades Lihula valla elanike ja turismiettevõtjate ettepanekuid, on 1. augustist maakonnaliini nr 20 Haapsalu–Lihula–Virtsu bussi sõiduplaanis muudatus.

Maakonnaliini nr 20 Haapsalu–Lihula–Virtsu buss väljub Haapsalust kolmapäeviti kell 11.00, läbib Lautna, Pagasi, Kloostri ja Penijõe peatust ning saabub Lihulasse kell 11.57. Buss ei läbi kolmapäeviti Hälvati peatust. Lihulast Virtsusse väljub buss tavapärase sõiduplaani alusel kell 12.00 ning saabub Virtsu sadamasse kell 12.30.

 

 

Lääne Maavalitsus
L&L AS

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz