0

India kohus otsustas tagasi lükata Eesti kodanikest piraaditõrjelaeva meeskonnaliikmete vastu esitatud süüdistuse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Välisministeeriumile teadaolevalt langetas India Chennai kohtu kohtunik otsuse, milles leidis, et piraaditõrjelaeva Seaman Guard Ohio kõigi meeskonnaliikmete suhtes esitatud süüdistustel illegaalses relvaveos ei ole alust. Ainsana ei puuduta otsus laeva kaptenit.

Meeskonna kaitsjad tutvuvad kohtuniku otsusega, millest tulenevalt selgub edasine tegevus.

Välisminister Urmas Paet väljendas heameelt kohtuniku otsuse üle. „Samas selgub loodetavasti lähiajal, kas see otsus kaevatakse edasi. Välisministeerium on igal juhul valmis abistama Eesti kodanikke kojupöördumisel, kui selleks lõpuks võimalus avaneb,“ lisas ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz