Lääne maavanem algatas Lääne maakonnaplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Vabariigi Valitsus algatas 18.7.2013. a korraldusega nr 337 uute maakonnaplaneeringute koostamise kõikides maakondades. Uute maakonnaplaneeringute koostamise eesmärgiks on ruumilise arengu kujundamine vastavalt üleriigilise planeeringu koostamise ajal kokku lepitud visioonile ja arengusuundadele. Lääne maakonnaplaneeringu alaks on kogu Lääne maakonna territoorium.
Lääne maavanem algatas 20.6.2014. a korraldusega nr 101 Lääne maakonnaplaneeringu keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH). KSH ülesandeks on hinnata maakonnaplaneeringu elluviimise mõju majanduslikule, sotsiaalsele, kultuurilisele ja looduskeskkonnale.
Lääne maakonnaplaneeringut koostab ja selle KSH koostamist korraldab Lääne Maavalitsus. Maakonnaplaneeringu kehtestab Lääne maavanem. Keskkonnamõju strateegilise hindamise koostaja selgub hanke käigus.
Maakonnaplaneeringu ja selle KSH algatamise korraldusega on võimalik tutvuda Lääne Maavalitsuse kodulehel https://laane.maavalitsus.ee/koostatav-maakonnaplaneering ning tööpäevadel Lääne Maavalitsuses, Lahe 8, 90503 Haapsalu.

 

Lugupidamisega
Lääne Maavalitsus

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments