2

Läänemaa O.T.T. kaubakohtumised Haapsalus kolisid teenindusmaja esisele

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

LnemaaOTT014-viKarin Kuusemaa (paremal) Läänemaa O.T.T. avamisel Võntkülas 9. juunil 2013. Foto: Urmas Lauri

Jälle on kätte jõudnud aeg, mil meie kohalikel tootjatel hakkavad valmima värsked aiasaadused, teatas Läänemaa O.T.T. üks eestvedajaist Karin Kuusemaa.

Iganädalaste kaubakohtumised toimuvad Haapsalus Teenindusmaja ees (Lihula mnt.3) neljapäeviti kell 17.00-17.45.

„Sel neljapäeval on kohal värske selleaastane mesi, ürdid, maitsetaimed, söödavad lilled, kanamunad, rüpsiõli, kanepiõli, kanepijahu, ja muud põnevat!“ selgitas Kuusemaa. „Ja seda kõike ikka otse oma kohalikult tootjalt. Kohe on valmimas ka tomatid, kurgid, marjad ja muud hooaja saadused.“

Mahetooted leiab siit.

Tavatooted leiab siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kodanik
kodanik

jah, põllumajanduses peaksid toimetama inimesed, kes tõesti põldu harivad ja austavad, Eriti tahaks, et terves Eestis, mitte ainult Läänemaal, kasvatatakse mahetoitu sest see on see, mida peetakse ka eesti nokiaks. Meil oleks see võimalik. Praegu on aga nii, et tihti mingid rahajõmmid ostavad maa, saavad toetusi ja rendivad raske raha eest edasi põllumeestele, kes sisuliselt nulli piiril peavad toimetama. Meie mahetootjad on igatahes au sees, ja kui rääkida väiketalupidajatest, siis isegi kui pole seda õiget mahe sertifikaati on nende toodang kordades parem kui mingi mürke sisaldav saast, mida hollandist või hispaaniast siia veetakse.

Igati teretulnud!
Igati teretulnud!

Au ja kiitus mahetootjatele, kes ka midagi toodavad, aga on ka selliseid, kes istuvad päevadläbi arvuti taga ja mängivad mänge.Alates 2015 aastast hakatakse piirama niinimetatud “euroheina” tootmist.Ammu oleks aeg lõpetada mahemuru hooldus!

wpDiscuz