Haapsalu Linnavalitsus teatab

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 18.06.2014 korraldusega nr 459 algatati Haapsalus Nurme tn 2 krundi detailplaneering.
Planeeringu eesmärk on krundi ehitusõiguse määramine olemasoleva ärihoone laiendamiseks. Hoone korruselisust ei suurendata.
Algatatav detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Kuna planeeringu algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 toodud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada Nurme tn 2 krundi detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale Nurme tn 2 omanik OÜ SRS Kaubandus.

 

————————–

 

Haapsalu linnavalitsuse 18.06.2014 korraldusega nr 460 algatati Haapsalus Saue tn 2, 2a kruntide detailplaneering.
Planeeringu eesmärk on kahe elamukrundi omavaheliste piiride muutmine.
Saue 2a krundil olevat elamut ei laiendata, amortiseerunud abihoonete asemele kavandatakse uus abihoone. Saue 2 krundile on väljastatud ehitusluba uue kuue korteriga elamu ehitamiseks krundil varem asunud elamu asukohale. Planeeringuga täiendavat ehitamist Saue 2 krundile ei kavandata.
Algatatav detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Kuna planeeringu algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 toodud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada Saue tn 2, 2a kruntide detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale Saue 2a omanik.

 

—————————-

 

Haapsalu linnavalitsuse 18.06.2014 korraldusega nr 461 algatati Haapsalus Vee tn 1 ja 3 kruntide detailplaneering.
Planeeringu eesmärk on planeerida Vee tn 1 (üldmaakrunt) ja Vee tn 3 (elamukrunt) ümber kaheks üksikelamukrundiks. Hoonestamata kruntidele määratakse ehitusõigus ja arhitektuursed hoonestustingimused üksikelamu ja abihoonete ehitamiseks.
Kehtiva detailplaneeringu kohaselt on 2957 m2 suurune maa-ala kavandatud jagada neljaks väikeelamu krundiks nii, et igale krundile võiks ehitada elamu ja abihoone.
Muinsuskaitsealal, Promenaadi pargi veeres asuvate kruntide planeerimise üldised põhimõtted, hoonete arhitektuursed nõuded jäävad vastavaks kehtivale detailplaneeringule. Muudetakse kruntide piire ja hoonestusalasid, väheneb maa-alale ehitatavate hoonete arv.
Algatatav detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Kuna planeeringu algatamisega ei kavandata tegevust, mis oleks olulise keskkonnamõjuga KeHJS § 33 lg 1 p 3 mõistes, samuti ei sisalda detailplaneeritav tegevus KeHJS § 6 lg 2 toodud tegevusvaldkondi, mille puhul tuleb kaaluda keskkonnamõju strateegilise hindamise vajadust, otsustati mitte algatada Vee tn 1 ja 3 kruntide detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale kruntide omanik Eggera OÜ.

 

 

Lugupidamisega
Haapsalu Linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments