1

Peo kulminatsioonihetk saabub täna

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Laulupidu www.360pano.eu

Foto: www.360pano.eu

Täna jõuavad kätte selle suve suursündmuse kulminatsioonihetked ja laulukaare alune lööb rõkkama. Päeval kell 14.00 algab XXVI üldlaulupeo teine kontsert “Puudutuse aeg”, mis toob lavale kõik laulupeolised mudilastest ühendkoorideni.

Tegemist on harjumuspärase laulupeo suurkontserdiga, mis algab päeval ja ulatub õhtusse. Kontserdi kava peegeldab sisu mõttes meie aja mõtlemist, elu, inimesi ja väärtusi. Mõtleme ja küsime: kes me oleme ja millise jälje jätame endast järeltulevatele põlvedele?

Laval esinevad erinevad kooriliigid ja orkestrid. Kavas on palju uudisloomingut – esitusele tuleb 14 selle laulupeo jaoks kirjutatud uudisteost ning palju uusi seadeid. Kontserdi lõpus kõlab ühendkooride esituses nii selle peo nimilugu “Puudutus”, mille autoriteks on Kristiina Ehin ja Tõnu Kõrvits, kui ka armastatud “Ta lendab mesipuu poole” ning “Mu isamaa on minu arm”.

Fotograaf Endel Grensmann on superpilti Postimehe veebilehel saab vaadata siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
mnjah
mnjah

Kas pildid läänlastest rongkäigus ka tulevad?

wpDiscuz