3

Galerii: Poisid saadeti sõjaväkke

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaitseressursside Ameti kutsel astub sel nädalal ajateenistusse enam kui 1700 noormeest, kellest kolmandik teeb seda oma vabal tahtel. Läänemaa poisid saadeti sõjaväkke täna hommikul.

Fotod: Arvo Tarmula

Kutsealused (2) Kutsealused (3) Kutsealused (5) Kutsealused (6) Kutsealused (7) Kutsealused (8) Kutsealused (9) Kutsealused (10) Kutsealused (11) Kutsealused (12) Kutsealused (13) Kutsealused (14) Kutsealused (15) Kutsealused (16) Kutsealused (17)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
reamees
reamees

Nojaa siis see polt saab kohe tunda mis mehi eesti kaitsevàgi toodab

kaak
kaak

Ai paras. Praegu musitavad küll tibidega aga, kui tagasi tulevad on tibid uute poltidega.

bla
bla

Ah mis siin ikka parastada – Eesti sõjaväes ikka suht leebe olukord – alguses oled veidi üle kahe kuu aia taga, aga pärast nagu Soomes tööl käimine, nädalavahetused kodus. Kui juba sellise lühikese aja peale tekib linnukesel suruv vajadus ennast tuulutamas käia, siis ongi parem kui sellistest kiirelt lahti saab.

wpDiscuz