0

Saueaugu teatrisuvi algas

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile algas Saueaugu teatritalus suvine teatrihooaeg, mil on kavas mängida kaht lavastust.

Eilsest pühapäevani näeb Saueaugul Ott Aardami lavastust „Mee hind”, mis on taluperemehe Margus Kasterpalu sõnul juba sisse mängitud. Eelmisel suvel etendati seda Saueaugul nädala ning Ugala teatris on kauemgi mängitud. Kasterpalu sõnul sobis see näidend nii tema kui ka näitlejate meelest paremini looduslikku keskkonda, mis on Saueaugul.

Teine lavastus, mis Saueaugul augusti keskpaigas kahel nädalal etendub, on Gardner McKay „Mere märgid”. Selle näidendi esietendus on 12. augustil.

„Südamlik ja helge tõotab tulla,” ütles Kasterpalu teatrisuve kohta. Tema sõnul peavad nende talus etenduvad tükid olema kohavaimule pärikarva ehk ei tohi olla mitte ainult meelelahutuslikud, vaid oluline on ka kunstiline pool, ja mõlemad tükid vastavad tema nõuetele.

Saueaugu teatritallu mahub sada pealtvaatajat, kuid Kasterpalu sõnul kedagi tagasi ei saadeta. Need, kes istuma ei mahu, saab vaiba peale vaatama panna.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz