Kuke galeriis näeb digikunsti mõtetest ja vastustest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Kuke galeriis on avatud 11. klassi õpilase Eva-Maria Brocki isikunäitus „Minu allkiri”, mis on digijoonistuste näitus koos luuletustega.

„Näitus valmis praktilise tööna koolis,” ütles Brock, kes on enda sõnul terve elu joonistamisega tegelenud ja seda ise läbi interneti õppinud.

Tänu internetis õppimisele jõudis Brock digikunstini, õppis selle erinevaid programme tundma ja muretses endale ka digilaua.

Brock ütleb, et kuna ta ka kirjutab, näeb ta enda ümber erinevaid mõtteid, küsib küsimusi ja nende küsimuste vastused või mõtted paneb pildi sisse. Piltide juurde kuuluvad ka Brockil luuletused, mis on samuti tema enda kirjutatud.

„Alguses olid pildid ja luuletused eraldi, kuid siis sain aru, et pildid ja luuletused ühtivad ja nüüd käib iga pildi juurde kindel luuletus,” ütles Brock.

Digikunstiga on neiu tegelenud kolm aastat, näitusel on üleval viimase kahe aasta looming. Näitus on Kuke galeriis avatud 28. juunini.

Fotod: Arvo Tarmula

kuke galerii (1) kuke galerii (2) kuke galerii (3) kuke galerii (4) kuke galerii (5)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments