Paralepa rannakohvikut peab Noot

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

paralepaParalepa rannahoone. Foto: Arvo Tarmula

Paralepa rannahoone kohvikut peab järgmised kolm aastat ettevõtja Heiki Noot.

Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani sõnul osales kohviku rendikonkursil vaid üks pakkuja, FIE Heiki Noot, ja temaga leping ka sõlmitakse.

Linnavalitsus annab rannahoone kohviku rendile 2016. aasta sügiseni. Heiki Noodal on Paralepa rannas ka teine müügikiosk, mis jääb samuti avatuks.

Rendilevõtja kohustus on panna kohvikule uus põrand ja teha sanitaarremont ning kohvik peab augusti lõpuni olema avatud iga päev kl 10–18.

Heiki Noot ei osanud eile öelda, millal ta remonditöödega valmis ja rannakohviku avada jõuab. Ilusa ilma korral pakutakse jooke ja jäätist Paralepa ranna paadilaenutuse juures olevast putkast. „Järgmisel nädalal tulevad ka paadid ja vesirattad,” lubas Noot.

Rannakohvikus on rentnikul kavas ka toitlustust pakkuda, kuid Noot tõdes, et sel aastal kindlasti kõiki plaane ellu viia ei jõua.

Rannahoone eelmine rentnik oli Pizza Grande, kes pidas seal ka hostelit ja kämpingut. Vikmani sõnul on hoone nii kehvas seisukorras, et hosteliks seda enam kasutada ei saa.

Enam pole rannahoone kõrval ka ametlikku telkimiskohta. „Telkimisteenust me ei paku, aga kui keegi sinna telkima tuleb, siis me ära ei aja,” ütles Vikman.

Küll aga pidas ta võimalikuks, et hoones asuvad duširuumid kunagi kasutuskõlblikuks muudetakse.
Rannahoone taga olevaid avalikke käimlaid hooldab Haapsalu Linnamajanduse AS.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
haapsalu
9 aastat tagasi

huvitav kes peab tühjendama neid peldikuid Holmi rannas on nii täis et kasutada võimatu

keebu
9 aastat tagasi

see on küll tore uudis 🙂 kui nüüd veel soojals ka läheks,poleks elul eestis enam midagi häda 🙂

Urmas+Sukles
9 aastat tagasi

Need rannahoone wc-d on avatud.

keebu
9 aastat tagasi

avalikud käimlad?! need plastkuudid ,mis haisevad,mis kole,võtavad pikemaks randa mineku isu ära! mõned aastad tagasi sai kämpingu wcd väikse raha eest kasutada ja ka dussialla sai.vähemalt wc võiks uuesti avada,ma oleks nõus ka 50 senti maksma!!!!!!