Kristina Erisalu oli Saaremaal kolmas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nädalavahetusel Roomassaares peetud Saaremaa Merispordi Seltsi regatil tuli Haapsalu Purjespordikooli esindanud Kristina Erisalu tüdrukute arvestuses klassis Zoom8 kolmandaks.

Tüdrukutest oli parim Marie Pihlas Saaremaa Merispordi Seltsist ja teine Mari-Ann Raud Tallinna Jahtklubist. Zoom 8 üldkokkuvõttes oli Erisalu 11. kohal.

Samas klassis lõpetas Robin-Villem Erisalu 27. kohaga. 

Lase Radial klassis võistelnud Haapsalu Purjespordikooli purjetaja Uku Kuusmaa oli kaheksandal kohal.

Roomassaares selgitati välja Optimist, Zoom8 ja Laser 4.7 klassi EJL Olümpiapurjetamise Eesti karikasarja esimese etapi paremusjärjestus. Sarja arvestuse väliselt oli võistlustules lisaks Laser Radial klass.

Võistlejaid oli kokku 117: Optimistil 56, Zoom8-l 36, Laser 4.7-l 11 ja Laser Radialil 14.

EJL Olümpiapurjetamise Eesti Karikas koosneb kokku kaheksast regatist noorte- ja olümpiaklassidele. Eesti Karikas algas 30. maist 1. juunini Roomassaares toimunud Saaremaa Merispordi Seltsi regatiga. Teine regatt purjetatakse 13.-15. juunil Pärnu Purjetamisnädala raames, ning kolmas samadel kuupäevadel Tallinnas Eesti Balti Karikal. Neljandaks regatiks on samuti Tallinnas toimuvad Kalevi Jahtklubi meistrivõistlused 8.-10. augustil. Viies etapp, Saaremaa karikavõistlused peetakse 15.-17. augustil Roomassaares ning kuues, Tallinna Jahtklubi karikavõistlused 29.-31. augustil Lohusalus. Eelviimaseks osavõistluseks on 12.-14. septembril peetav Pärnu Sügisregatt ning viimaseks 26.-28. septembril aset leidev Tallinna Nädala regatt.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments