Ajakirjanduse surve alla sattunud Swedbank nõustus Haapsaluga dialoogi astuma

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula.

Haapsalu linnavolikogu esimehe Jaanus Karilaiu sõnul võttis Swedbank vastu kutse tulla Haapsalu volikogu ette arutama Haapsalu kontori sularahavabaks muutumist.

Karilaiu sõnul oli pank esialgu kutsest keeldunud, kuid mõtles hiljem ümber. Karilaiu kutse võeti vastu peale seda, kui Läänemaa omvalitsusjuhid pöördusid avaliku protestikirjaga Swedbanki peadirektori Priit Perensi poole.

Swedbanki esindaja peaks kohtuma Haapsalu volikoguga sellel reedel toimuva volikogu istungi ajal.

Swedbank otsustas muuta 9. juunist oma Haapsalu kontori sularahavabaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Aili Hörnström
9 aastat tagasi

What a strange bank where there is no cash money any more. I was thinking of the word “sularahavaba”. The implication is that sularaha is a burden and it´s good to free oneself from it. To whom is it a burden, to the customers or to the bank? I would say we know the answer. Luckily, there are other bank options.