Arvo Tarmula pildid annavad maavalitsuses ülevaate Läänemaast

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Täna pärastlõunal avati Lääne maavalitsuses (Lahe 8, Haapsalu) Arvo Tarmula fotonäitus, mis jääb maavalitsuse fuajeed ja trepikoda kaunistama ilmselt lähemaks paariks aastaks.

Näitusel on eksponeeritud 18 fotot. "Kaetud on kõik Läänemaa vallad, selline oli maavalitsuse soov," ütles fotograaf Tarmula.

Arvo Tarmulal on praegu üleval veel teinegi näitus. Rannarootsi muuseumis saab vaadata fotosid seeriast "Päev Osmussaarel".

Kuke galeriis avatakse lähiajal Arvo Tarmula fotonäitus "Gotland 2010". "See on pühendatud Tõnis Padule," lausus Tarmula.

Suvel sõidab fotograaf aga Soome, et Turu linnas avada Ruhnu fotodest koostatud näitus "Ruhnu kirik 100". "Seda oli mõni mullu võimalik uudistada Rannarootsi muuseumis, ekspositsiooni alaline koht on aga Ruhnu muuseumis," selgitas Arvo Tarmula.

Fotod: Urmas Lauri

Arvo Tarmula näitus maavalitsuses 002 Arvo Tarmula näitus maavalitsuses 012 Arvo Tarmula näitus maavalitsuses 039 Arvo Tarmula näitus maavalitsuses 045

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Laupäeval avatakse Turu saarestikus Arvo Tarmula fotonäitus | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Kultuurinädala kulminatsioon on laupäeval Houtskari saarel, kus peetakse laata ja avatakse Tarmula näitus „Päev Ruhnus“. […]