Läänlased käisid end Narvas näitamas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11

3. mail oli Läänemaa delegatsioon maakonda tutvustamas Narva kevadlaadal, teatas Lääne maavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Maris Saar.

Saare sõnul jagati laadal infot Läänemaa kohta, sai tutvuda ja osta Läänemaa käsitööd ja suupisteid ning teha Läänemaa teemalist viktoriini, millele vastajate vahel loositi välja majutusega paketid.

Paketid olid välja pannud Roosta Puhkeküla, Fra Mare, Laine Spa ja Päeva Villa. Loosimises osales üle 135 laadakülastaja ning võitjateks olid kohalikud Narva inimesed.

Narva kevadlaadal osaleti esimest korda. “Kuigi mõningaid asju saab kindlasti paremini teha, andis see käik kindlust, et oleme õigel teel,” ütles maavanem Innar Mäesalu.

Narvas käik oli osa suuremast Ida-Virumaa invasioonist, mille üheks osaks oli ka eelmisel nädalal toimunud venekeelse meedia ajakirjanike õppereis Läänemaale.

Narva kevadlaadal osalemiseks saadi raha maakondliku arendustegevuse programmist.

Aastast 2006 on igal paarisaastal toimunud Läänlaste päeva nimeline maakonna promoüritus. Viimati toimus see 2012. aastal Soomes Mardilaadal, mille fookuseks oli Läänemaa.

Fotod: Ants Maripuu

narva kevadlaadal Narva kevadlaat (1) Narva kevadlaat (2) Narva kevadlaat (3) Narva kevadlaat (4) Narva kevadlaat (5) Narva kevadlaat (6) Narva kevadlaat (7) Narva kevadlaat (8) Narva kevadlaat (9) Narva kevadlaat (10)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments